Turuncu-Beyazlı takım Bolu'da Karabükspor ile oynadığı  ilk hazırlık maçını 2-0 kaybetti. Adanaspor karşılaşmaya İrfancan, Emre Uğur, Yakup, Renan Diniz, Canberk, Renan, Tevfik, Cem, Digao, Ahmet Dereli ve Ronei onbiri yle başladı. Teknik Direktör Engin İpekoğlu  ikinci yarıda Ali, Batuhan, Serhat, Yusuf Fırat, Ahmet Bahçıvan ve Goran Karacic'i oynattı.

Yeni transferlerden Renan Diniz, Digao, Ronei ve ikinci yarıda kaleci Karacic oynama fırsatı buldu. Adanaspor ilk hazırlık maçını 2-0 kaybetti. 43.dakikada penaltıdan Serdar Deliktaş'ın attığı golle Adanaspor ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı. İkinci yarıda ise Adanaspor  Luck Nguzana'nın attığı gole engel olamayınca 2-0 geriye düştü. Turuncu-beyazlı ekip ilk maçında Karabükspor'a 2-0 yenildi.

İpekoğlu: Eksiklerimizi gördük

Kamp hazırlıklarını sürdüren Adanaspor ilk maçında Karabükspor'a 2-0 yenildi. Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu kamp döneminde oynadıkları hazırlık maçlarının eksikleri görme açısından önemli olduğunu söyledi. Özel maçlarda alınan sonuçların önemli olmadığını anlatan İpekoğlu,"Karabük ilk maçımızı oynadık. Eksiklerimizi görme adına iyi bir hazırlık maçı olduğuna inanıyorum."dedi.


İkinci maçta rakip Kasımpaşa

Hazırlık maçlarına start veren Adanaspor ikinci maçında Kasımpaşa ile karşılaşacak. İlk maçında Karabükspor'a ile oynayan ve 2-0 kaybeden Adanaspor ikinci karşılaşmada yarın (bugün) Kasımpaşa ile karşılaşacak karşıya gelecek. Bolu Termal'de oynanacak karşılaşma saat 18.00'da başlayacak.