İlk yarının bitmesine 3 hafta kala sırasıyla Bucaspor,Konyaspor ve Kartalspor ile oynayacak olan Turuncu Beyazlı takım bu maçları kazanarak zirveye yaklaşmak istiyor.Teknik Direktör Levent Eriş Tavşanlı maçının analizini futbolcularla yaparken verilen mücadelen memnun olduğunu belirtti.Hafif sakatlığı bulunan Onur Akbay takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Eriş’’ Üç maçımızı da kazanmalıyız’’

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ilk yarıyı en iyi şekilde bitirmek istediklerini ve kalan maçların önemli olduğunu söyledi.Alınan galibiyetin önemine değinen deneyimli teknik adam’’ Çok stresli günlerin ardından böyle bir 3 puan hepimizi mutlu etti.Oyuncularımın özgüvenleri yerine geldi.Zirveye yaklaşmak için deplasmandan galibiyetle dönmek gerekiyor.Bucaspor  maçından puan alacağımızı düşünüyorum’’dedi.

Takım C.tesi İzmir’e gidecek…

Bu arada Adanaspor Pazar günü oynayacağı Buca maçı için C.tesi sabah İzmir’e hareket edecek.Son çalışmasını burada yapacak olan takım daha sonra maç saatini bekleyecek.

A2 takım galibiyetle döndü.

Adanaspor A2 takımı deplasmanda oynadığı karşılaşmada G.Antep B.Bldspor’u 2-0 mağlup etti.Maç boyunca rakibine göre etkili futbol oynayan Turuncu Beyazlı futbolcularda gollerin ikisini de Serdar attı.