Öğleden sonra Çatalan Tesislerinde çalışan Turuncu Beyazlı takımda A2 maçında kırmızı kart gören Berk’in cezası devam ediyor.Teknik Direktör Levent Eriş Antrenman öncesinde futbolcularla yaklaşık 20 dakika süren bir toplantı yaptı.

Mbilla çalışmalara başladı.

Sakatlığı nedeniyle Elazığ maçında forma giyemeyen Mbilla Etame takımla birlikte antrenmanlara başladı.Arka adalesinde sorun yaşayan siyahi oyuncunun sakatlığının tamamen geçtiği belirtildi.

Bülent sakatlandı.

Antrenmanın sonlarında doğru ayak bileğine aldığı darbe ile yerde kalan Kaptan Bülent  Bölükbaşı acılar içinde yerde kaldı.Tedavisine hemen başlanan tecrübeli futbolcunun durumu yarın netlik kazanacak.

Futbolcularımız açılışa katıldı.

Bu arada Genel Menajer Murak Daldık ve  Adanaspor’lu futbolcular Fredric,Berk ile  Emrah Bedir ‘’Mahallenin Yıldızları’’ futbol turnuvasının açılış törenine katıldılar.Miniklerin ilgi odağı olan futbolcular maç öncesinde birde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Hamza Akgül’’ Düzlüğe çıkacağız’’

Adanaspor Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül istikrarız gidişe artık bir son vermeleri gerektiğini söyledi..Kasımpaşa ile oynanacak  olan maçın önemine değinen Akgül’’ Geçen sezon Süper Ligde mücadele etmiş bir takıma karşı mücadele edeceğiz.Kazanmaktan başka çaremiz yok.Yarıştan kopmamak için ilk yarının sonuna kadar alabildiğimiz kadar puan almalıyız.1 haftada oynayacağımız 3 maç büyük önem taşıyor’’dedi.