Bilindiği üzere futbol şubesini Adanaspor A.Ş.’ye devreden Adanaspor Kulübü, basketbol ve voleybol salon sporlarına yatırım yapmaya başlamıştı. Voleybol şubesinin maddi krizleri yüzünden geçici süreliğine kapatmak zorunda kalan turuncu beyazlılar, basketbol ve briç şubelerine yöneldi. Yönetim Kurulu’nun kararı ile okuçuluk şubesinide faaliyete geçirmek isteyen Adanaspor, her tülü evrağını Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne teslim etti. İlerleyen günlerde daha çok şube açılacağının da sinyallerini verdi.

SPOR YAPMAYA TEŞVİK EDİYORUZ
Konu ile açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Tevriz Dura: “Futbol şubemiz Akgül Ailesi’nde… Basketbol, Briç’ten sonra Okçuluk şubemizide açmış bulunuyoruz. Sadece bu branşlara takılıp kalmayıp, sporun her kademesinde Adanaspor olarak yer almak istiyoruz. Adanalı gençleri kafe, bar ve sokaktan çekip spor yapmaya teşvik ediyoruz. İlerleyen günlerde branşlarımız artacaktır. Bizlerin yanında olan Sayın Adalı Ailesi’ne de tekrar tekrar teşekkür ediyoruz.”

ŞUBE AÇMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Kulüp Koordinatörü A. Aykut Karabulut ise şu sözlere yer verdi.
“Önderimiz Atatük’ün sözleriyle yola çıkarak, zeki-çevik ve ahlaklı sporcular yetiştiriyoruz. A takımımız bölgesel basketbol liginde, alt yapı takımlarımız ise yerel liglerde mücadelerini sürdürüyoruz. Basketbolda her sene bir alt gruba iniyoruz ve temellerimizi sağlamlaştırıyoruz. Erkek takımlarımızın yanı sıra kız takımlarımızın da tablosunu oluşturmaya başladık. Voleybol takımımızı da önümüzdeki sezon faaliyete geçirmeye çalışacağız. Briç takımımız Türkiye 3. lüğü ile adını yazdırdı. Okçuluk takımımızda faaliyetine önümüzdeki günlerde başlayacaktır. Diğer spor şubelerimizi de açmak için çalışmalarını yapıyoruz. En yakın zamanda bilgi vereceğiz kamuoyuna…”

HAYDİ SALONA
Karabulut sözlerine şöyle devam etti. “EBBL’de mücadele eden takımımız ilk yarıyı bir mağlubiyet ile kapadı. O yenilgiyi de nazar boncuğu adını verdik. İkinci yarının ilk karşılaşmasını 22 Aralık Cumartesi günü saat 16:00’da Menderes Spor Salonu’nda Gaziantep Zirve Üniversitesi’ni konuk edeceğiz. Güzel bir karşılaşma olacak ve Adanalı basketbolseverler ve Adanasporlu taraftarlarını yanımızda görmeyi umut ediyoruz. Karşılaşma ücretsizdir.”