Stat: 5 Ocak Fatih Terim
Hakemler: Halil Umut Meler, Erdinç Sezertam, Cevdet Kömürcüoğlu 
Adanaspor: Hayrullah Mert Akyüz, Ousmane, Magaye (Dk. 84 Ahmet Dereli), Canberk Dilaver, Tevfik Altındağ, Digao, Cem Özdemir (Dk. 66 Edgar Bruno da Silva), Renan Diniz, Koman, Ronei, Bekir Yılmaz (Dk. 51 Samican Keskin) 
Bursaspor: Harun Tekin, Serdar Kurtuluş (Dk. 87 Erdem Özgenç), İsmail Konuk, Bilal Kısa, Merter Yüce, Jorquera (Dk. 46 Sercan Yıldırım), Batalla, Necid (Dk. 79 Sinan Bakış) Aziz Eraltay, Ertuğrul Ersoy, Del Valle 
Goller: Dk. 24 Renan Diniz (Adanaspor), Dk. 57 Ertuğrul Ersoy, Dk. 82 Batalla (Bursaspor) 
Sarı kartlar: Dk. 64 Cem Özdemir (Adanaspor), Dk. 75 Serdar Kurtuluş, 90+1 Bilal Kısa (Bursaspor) 

Maçta gol dakikaları:
24. dakikada sol kanattan Magaye'nin kullandığı kornerde, arka direkte Renan Diniz, meşin yuvarlağı kafayla filelere gönderdi: 1-0. 
57. dakikada sol kanattan korneri paslaşarak kullanan Batalla'nın ortasında Ertuğrul Ersoy, kafayla meşin topu ağlara gönderdi: 1-1. 
82. dakikada Bursaspor'da Aziz Eraltay'ın sol kanatta Sercan Yıldırım ile duvar pası sonrasında yaptığı ortada, Batalla'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-2.

Maça AdanasporUn başında sahaya çıkan Eyüp Arın şu açıklamayı yaptı;
" Ligde uzun süredir oynayan ve bir arada oynayan bir takıma karşı ikinci devre sıkıntılar yaşadık. Bu ligde çıktığımız ilk maçta ilk devreyi 1-0 bitirmenin avantajını koruma içgüdüsü tabii bizi biraz daha sıkıntıya soktu. Ligde en deneyimli oyuncumuz Bekir'in ikinci yarıda sakatlanması da oyun plan, düzenlerimizi bozmuş bulundu. Bursaspor, bu ligin gerçekten önemli takımlarından biri. Çok istedik, çok arzu ettik. İlk yarı bunu başardık ama ikinci yarıda gerçekten skoru ve avantajını koruma içgüdüsü bizi biraz sıkıntıya soktu ve maçı kaybetmemize neden oldu diyebilirim.