Kulüp binasında yapılan imza töreninde uzun pozisyonunda oynayan Fibrabeton İstanbulspor’dan Sercan Tülek ve forvet pozisyonunda oynayan Pi Koleji’nden Ufuk Yanar turuncu beyazlı renklere bağlandı.

İki oyuncuda yaptıkları kısa konuşmada: “Şampiyonluk yaşamaya geldik. Adana’yı ve Adanaspor’u mutlaka TB2L’ye çıkaracağız.” Dediler.

 İmza törenine Başkan Dura hastalığı nedeniyle katılmadı. Törenden sonra açıklama yapan Dura: “Konya Selçuklu Belediyesi mağlubiyetine çok üzüldüm ve rahatsızlandım. Mevsim şartları da kötü olduğundan dolayı hastalandım. Antrenörümüz Serhan Aydanarığ’ın raporu doğrultusunda uzun süredir görüşmeler yaptığımız bu iki değerli oyuncuyu kadromuza kattık. Adana’ya erkek basketbolunda büyük ses getirecek yatırımlar yaparken Sayın Adalı’dan başka kimsenin kılı kıpırdamıyor. Oysaki bir ilçe belediyesi olan Selçuklu Belediyesi’nin yaptığı salona ve tesislere hayran kaldım. Selçuklu Belediyesi Başkanı’nı tebrik ederim. Bu ülkeye kim tek çivi çakarsa onun elini öpmek lazım. Bundan önceki verdiğim demecimde bazı sivri kafalılar ve kötü niyetliler oyuncularımı tehdit ettiğimi yorumlarında belirtmişler. Benim oyuncularım dünyanın en büyük oyuncularıdır, taraftarım dünyanın en büyük taraftarıdır. Yeri gelir severim, yeri gelir severim… Hepsi benim evladımdır, kardeşimdir. Birkez daha söylüyorum. Burası Ali Baba’nın çiftliği değil. Ben ve yönetimimiz oyuncularımızın maddi problemlerini çözmekle yükümlüyüz. Teknik heyetimiz ve oyuncularımızda bu takımı şampiyon yapmak zorundalar. Vermeden istemek Allah’a mahsustur. Biz kulüp olarak oyuncularımıza gününden önce ödemeleri kesintisiz yapıyorsak, bu kötü niyetli insanlar müsaade etsinler de şampiyonluk ve başarı isteyelim. Benim hayati riskim olmasına rağmen tam günümü bu takımın şampiyon olması için kulüpte geçiriyorum. Oyuncularda fedakarlık yapacaklar. Bu takım bu kadro ile yapacağı iki yabancı transfer ile TB2L’de kafaya oynar. Müsaade etsinler de bu kadar kaliteli topluluktan bizde şampiyonluk isteyelim. Herkes şunu kafasına iyice soksun. Bu takım bu sene şartlar ne olursa olsun, ya çıkacak… Ya çıkacak… Gerekirse, ihtiyaç duyulduğu taktirde 12 oyuncu alır, yine şampiyon oluruz. Her şey Adanaspor için, her şey turuncu beyaza gönül veren dünyanın en büyük taraftarı olan turuncu sevdalıları için…”