Yeni sezon çalışmalarını başlatan Adanaspor’da Başkan Bayram Akgül yeni sezon için teknik direktörü açıkladı. Başkan Bayram Akgül yeni sezonda Eyüp Arın ile devam etme kararı aldıklarını dile getirdi ve şu açıklamayı yaptı:
‘Yeni sezonda taraftarlarımızın da çok istediği ve bu camianın önemli isimlerinden biri olan Eyüp Arın hocamızla yolumuza devam etme kararı almış bulunuyoruz. Kendisine başarılar diler ve her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Ayrıca transfer konusunda önemli adımlar attık. 3 yabancı oyuncu ile ön protokol imzaladık. Çok yakında resmi sözleşme imzaladığımız oyuncuları vakit geçirmeden spor kamuoyunaduyuracağız.’                                                                                                                    
 Arın, Başkan Bayram Akgül’e, taraftara ve medyaya teşekkür etti

‘Bizim takımımızı, bize destek
Olanlarla bir yere getirmeliyiz’

Adanaspor’un devam etme kararı aldığı Teknik Direktör Eyüp Arın, kendisini bu göreve layık gören Başkan Bayram Akgül’e teşekkür etti. ’Taraftarımızın istemesi ve basınımızın her zaman yanımızda olması beni çok mutlu etti’ ifadelerini kullanan Eyüp Arın,’İşimizin kolay olmadığını biliyorum. Taraftarımızın istemesi ve basınımızın arkamızda olması bizim için avantaj ama rakiplerimizin yüksek bütçeli olması dezavantaj. Biz çalışarak elbirliği ile bunun üstesinden gelmeye çalışacağız.. Yetiştirirken yarışma zihniyetinde olacağız. Zorlukları taraftarımızla basınımızla aşmaya çalışacağız. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Onları mahcup etmeme adına hata yapmamaya özen göstereceğiz. Bu takım bizim takımımız. Bizim takımı hep birlikte bir yere getirmek bize destek olanlarla birlikte olacak. Hem üstyapı hem de altyapı kontrolümüzde olacak. Altyapımızda güvendiğimiz bir ekip var hep birlikte götüreceğiz.’dedi.

3 yabancı ile ön protokol yapıldı

Adanaspor 3 yabancı oyuncu ile anlaşmaya vardı. Turuncu-Beyazlı takımın Başkanı Bayram Akgül 3 yabancı ile ön protokol imzaladıklarını ve önümüzdeki günlerde bu isimleri kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.Adanasspor’un anlaşmaya vardığı yabancı oıyuncuların Brezilya’lı olduğu açıklandı.

Tiago’nun anlaşması ek maddeye takıldı

Katar’ın Umm Salal takımıyla iki yıllık 1.6 milyon dolara anlaşmaya varan Brezilyalı golcü Tiago’nun imzasının ek bir maddeye takıldığı açıklandı. Brezilya’lı oyuncu Katar kulübünün ‘2 aylık maaşını ödediğimiz takdirde sözleşmeni fesh ederiz’ ek maddesini koymak isteyince Tiago sözleşmeyi henüz imzalamadı.