Teknik direktör Kemal Kılıç, çalışmaların bizzat içinde yer alırken Emre Aktaş´ın Cumartesi günü oynamayacağı kesinleşti.

Bu arada, takımın genç oyuncularından Koray Şanlı arkadaşları tarafından 1 Nisan şakasına maruz kaldı. Bir anda futbolcular yumurtaları Koray´ın kafasında kırmaya başladılar ve ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Kayseri Erciyesspor maçı öncesi Dilek Ticaret sahibi Selami Özalp takıma tatlı ikram etti. Özalp adına tatlıları Serkan Toyganözü getirdi. Zorlu karşılaşmada takıma başarılar dileyen Toyganözü, "Adanalılar olarak takıma güveniyoruz. Deplasmanda alacağımız 3 puan şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj olacak. Bizlerde tribünlerde yerimizi alacağız" dedi.

Öte yandan, takım Kaptanı İlyas Kahraman 34. yaş gününü kutladı. Takım arkadaşları tecrübeli futbolcuyu kutlarken teknik direktör Kemal Kılıç da başarılı futbolcuyu tebrik etti. Yeni yaşında en büyük dileğinin takımın şampiyonluğa ulaşması olduğunu belirten İlyas, "Çok uyumlu ve birbirini seven oyunculardan kurulu bir takımız. Sezon sonunda şampiyon olursak mutluluğum daha da artacak. Taraftarlarımız bizlere güvensinler ve desteklerini devam ettirsinler" ifadesini kullandı.