AKAY, “ BAŞARI İÇİN ALTYAPINIZ SAĞLAM OLMALI”

Amatör Futbol Kulüpleri’nin başarılı olması için altyapının sağlam olması gerektiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Adana olarak, Türk futboluna çok önemli futbolcular kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. Bunun içinde kulüplerimizin kesinlikle altyapıya ağırlık verip yetenekli futbolcuları keşfetmesi gerekir. Belediye olarak kulüplerimizin ilk günden bu yana maddi ve manevi yanlarında olduk. Bundan sonraki süreçte de imkanlar dahilinde desteğimizi esirgemeyeceğimizin bilinmesini istiyorum” dedi.

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay’ın kulüplerini ziyaret etmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Yenibeygücü Kulüp Başkanı Ömer Yıldırım, Akkapıspor Kulüp Başkanı Erhan Sarkonak, Gülpınarspor Kulüp Başkanı Osman Yesin ve  Yüksel Gençlikspor Kulüp Başkanı Kemal Yüksel, “ Sporun ve sporcunun daima yanında olan Başkan Akay’a, yönetim kurulumuz, teknik heyet ve futbolcularımız ile camiamıza gönül veren insanlar adına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

MUHTARLARDA ZİYARETTE YER ALDI

Başkan Akay’ın, Yenibeygücü, Gülpınarspor, Akkapıspor ve Yüksel Gençlikspor Kulüpleri’ni ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ile Mahalle muhtarlarıda yer aldı.