“AMATÖR SPORA DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDİYOR”

Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde (ASKF) Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ahmet Bozan,TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, Akkapıspor Kulübü, 1954 Adana Futbol Kulübü, Kartalspor Kulübü, Gülpınarspor Kulübü, Yüksel Gençlikspor Kulübü,  Çukurova Gençlerbirliği Spor Kulübü, Yapı Meslek Spor Kulübü ve Seyhan Belediyespor Kulübü yönetim, teknik heyet ve futbolcularıyla bir araya gelen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Göreve geldigimiz ilk günden itibaren spora ve sporcuya büyük destek vermekteyiz. Bu desteğimiz her geçen gün artarak devam ediyor” dedi.

“İMKANLAR DAHİLİNDE YANINIZDAYIZ”

Amatör spor kulüp temsilcilerine ve geleceğin yıldız futbolcu adaylarına “Destek bizden başarı sizden”diyerek güven veren Başkan Akay konuşmasını şöyle tamamladı, “ Gençliğinizin ve mesleğinizin değerini çok iyi bilin. Spor insan sağlığına çok büyük önemleri bulunmakta. Kötü alışkanlıklardan kurtulmak adına önemli bir etken. Başarıya gidilen yolda imkanlar dahilinde sonuna kadar yanınızda olduğumuzu bilin. Play-off karşılaşmalarında ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye şampiyonalara katılacak olan takımlarımızın Seyhan’dan çıkacağına inanıyorum”

BOZAN, “ BAŞKAN AKAY’IN AMATÖR SPORA DESTEĞİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR”

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın, amatör spora verdiği desteğin kendileri mutlu ettiğini belirten Amatör spor kulüpleri federasyon başkanı Ahmet Bozan’da, “ Kulüplerimiz çok şanslı. Sporun ve sporcunun her daim yanında olan bir belediye başkanına sahipler. Böyle bir organizenin gerçekleşmesinden dolayı başkanımıza tüm kulüplerimiz adına teşekkür ediyorum. Play-off’lar da mücadele edecek olan takımlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

Moral yemeğinde Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, birim müdürleri, Demetevler Mahalle Muhtarı Mahmut Köksal ile Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı da bulundular.