Akşam saatlerinde gerçekleşen söyleyişe  öğrencilerin yanı sıra çok sayıda Turuncu Beyazlı taraftarda hazır bulundu.Başkan Bayram Akgül ilk olarak kendisi hakkında öğrencilere bilgi verdi.Daha sonra panel soru –cevap çeklinde son buldu.
Hedefimiz Avrupa
Başkan Bayram Akgül kulübü aldıktan bu yana hedefleri sıra sıra gerçekleştirdiklerini  belirterek ‘’Artık Süper Lige çıkmak ve Adanaspor’u Avrupa Kupalarında görmek istiyorum’’dedi.2006 yılında  kulübü aldıklarında sadece bir kağıt parçasından ibaret olduğunu belirten Akgül’’ Futbol topu dahi olmayan bir Adanaspor vardı. Şimdi ise liglerde başarıyla mücadele eden,borcu olmayan takımımız var.Geçen  sezon kapısından döndüğümüz Süper Lige bu yıl yükselmek düşüncesindeyiz.Daha sonra rotamız Avrupa Kupaları olacaktır’’dedi.

Borçsuz olmak en büyük başarıdır
Türkiye’de bir çok önemli kulübün borç batağından kapandığını veya o noktaya geldiğini söyleyen Bayram Akgül ‘’ Her sezon Türkiye’de başarıda başarıya koşmuş kulüplerin borç batağında transfer yasağı ve kapanma noktasına gelmesi beni çok üzüyor.Adanaspor’un böyle bir sıkıntısı yok.Sonuçta parayı kendi cebinden harcayan bir insan hangi adımı atarsa atsın yarını düşünmeli.Kulüplerin şirketleşmesi kendi çıkarlarına olacaktır.Bizim hiç kimseye borcumuz yok.Her sezon lige girme kaygısı yaşamıyoruz.Taraftarımızın en büyük mutluğu da bu olmalıdır’’şeklinde konuştu.
Küfrün son bulması için bayanlar tribüne
Paneli takip eden bayanların soruların ıda cevaplayan Başkan Bayram Akgül  konuşmasını şöyle tamamladı:
‘’ Tribünlerde küfrün bitmesi için büyük çaba gösterdim.Sağ olsunlar Dişi Kaplanlar  önemli bir işe imza attılar.Sadece Adana’da değil deplasmanda bizleri desteklediler.Ben diğer bayanlara da çağrı yapmak istiyorum.Gelin tribünleri doldurun.Böylece küfürde son bulacaktır.Bu hafta oynayacağımzı Karşıyaka maçına hepinizi bekliyorum.
Panel sonrasında Sinerji Kulübü Başkan Akgül’e plaket armağan etti .Akgül’de Adanaspor formasını kulüp üyelerine vererek bu anı ölümsüzleştirdiler.