Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, Çukurova Belediyesi açık ve engelli havuzlarını gezdi. Aksünger ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yaz yüzme kurslarına katılan kursiyerlere sertifikalarını verdi.

"GENEL BAŞARIYA YEREL HİZMETLERLE ULAŞACAĞIZ"
Yaz yüzme kurslarının yapıldığı açık yüzme havuzu ile bölgenin tek engelli yüzme havuzunu ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, "Partimizin Türkiye'de genel başarıya ulaşması, partili belediyemizin yerel hizmetlerdeki başarısından geçiyor. Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin'in yaptığı hizmetlerle, halkımızın takdirini toplaması da bizleri gururlandırıyor" dedi.
Aksünger'e tesisleri gezdiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kursiyerlerle ve halkla sohbet ederek, "Hizmetlerimizle ilgili sorunlarınız var mı?" diye sordu. Kurs gören çocukların aileleri ise "Hizmetlerinizle ve sizinle gurur duyuyoruz" diye yanıtladı. Genel Başkan Yardımcısı Aksünger, halkın bu cevabı sonrasında Başkan Çetin'i başarılı çalışmaları dolayısıyla kutladı.

"ÇOCUKLARIMIZ BOĞULMASIN"
Adana'da özellikle yaz aylarında boğulma olaylarının arttığını dikkat çeken Başkan Çetin, genelini çocukların oluşturduğu, her yıl 10 bin kişiye yüzme kursları verdiklerini belirterek, "Çocuklarımızın kanallarda, nehirde, barajda boğulma haberleri her yıl içimizi yakıyor. Çocuklarımızı hem serinletmek hem de yüzme öğretmek için son derece lüks hale getirdiğimiz yüzme havuzlarımızı onlara açıyoruz. Bölgenin tek engelli yüzme havuzunda engelli çocuklarımız için güzel bir yaşam alanı oluşturduk. Bu yıl ilk kez, ailelerden gelen talep üzerine, engelli çocuklarımızın annelerine de yüzme kursu açtık. Halkımızdan talep geldiği sürece, onların isteklerini cevapsız bırakmıyoruz" diye konuştu.