ASKF Başkanı Ali Gülleri, yöneticiler ve amatör spor kulüpleri başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette amatör spor kulüpleri olarak Zihni Aldırmaz’a minnettar olduklarını söyledi.

Hiçbir zaman görmedikleri desteği Zihni Aldırmaz’dan gördüklerini belirten Ali Gülleri, “Biz 73 amatör spor kulübüyüz. Bu kulüplerde değişik yaş gruplarında 253 futbol takımı var. Ayrıca 314 takım da salon sporlarında faaliyet gösteriyor. Bu takımlarda toplam 17 bin 70 gencimiz spor yapıyor. Yani Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz 17 bin 70 gencimizin spor yapmasına destek oluyor. Biz de belediye ile amatör kulüpler arasında güzel bir diyalog olması için elimizden geleni yapıyoruz. Sayın Başkana hepiniz adına teşekkür ediyor, kendisine minnettar olduğumuzu belirtiyorum” dedi.

Ali Gülleri, Zihni Aldırmaz’ın ASKF’nin yeni binasında da çok emeği olduğunu vurguladı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, amatör spor kulübü yöneticilerinin gençler için gönlünü, emeğini verdiğini söyledi.

Gençlere verilen her katkının topluma verildiğini belirten Zihni Aldırmaz, “Biz 113 bin 500 gencimize spor yaptırıyoruz. Gökyüzünde, salon sporlarında, futbolda, yüzmede varız. Aklınıza gelen her yerde varız. En önemlisi arka sokaklarda, mahallelerde varız. Gayri federe olanlara da hizmet vermek istiyoruz. Spor toplum için çok önemli” şeklinde konuştu.

2013 yılında futbol ve salon sporlarında altyapı eksiklerini tamamen giderme amacında olduklarını söyleyen Zihni Aldırmaz, imkanlar arttıkça desteklerinin de artacağını kaydetti.

Ziyarette Ali Gülleri, Zihni Aldırmaz’a günün anısına bir de hediye verdi.