Teknik direktör Kemal Kılıç  çift kale maç öncesi  yine kısa bir toplantı yaparak rakip hakkında oyuncularını bilgilendirdi.Takım yarın(bugün Sabah) İzmir’e gidecek.Buca tesislerinde ter antrenmanı yapacak olan Adanaspor daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak.

Tolgahan’dan sevindirici haber…

Giresun maçı sonrası hastaneye kaldırılan ve oynaması zor gözüken gençk kaleci Tolgahan bugün takımla birlikte çalışmaya katıldı.Kısa bir koşunun ardından  çift kale maçta  oynayan başarılı file bekçisi İzmir kafilesine dahil edildi.İzmir’de sakatlıkları nedeniyle tedavi gören oyunculardan  Rahman’ın oynayabileceği fakat Mbılla’nın forma giymesinin zor bir ihtimal olduğu açıklandı.Emre Aktaş ise maç kadrosunda yer almıyor..

Milli futbolcular mutlu döndü…

Turuncu Beyazlı takımın iki Milli Futbolcusu Okan Salmaz ve Cem Özdemir G.Antep’te oynanan maçlartda gösterdikleri performanslarla gelecek için umut verdiler.
Okan Salmaz  iki maçta ilk 11’de sahaya çıkarken Cem ise ikinci yarılarda süre aldı.Teknik direktör Kemal Kılıç’da ilk maçı G.Antep’e giderek bizzat izledi.Okan Salmaz hedefinin Adanaspor’la Süper Ligde oynayarak Milli takımında değişmez ismi olmak istediğini söyledi.
Ligin son maçlarında şans bulduğunu ve bu şansı iyi kullanmak istediğini söyleyen Milli futbolcu ‘’ Antrenmanlarda çok çalışarak bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim.Öncelikle Turuncu Beyazlı forma ile Süper Lig coşkusu yaşamak istiyorum.Daha sonra her futbolcu gibi hedefim A Milli Takım olacaktır’’dedi.
Diğer bir Milli futbolcu Cem Özdemir ise Ay –Yıldızlı formayı giymekten onur duyduğunu ve As takımda forma giymek için çok çalışacağını söyledi.Yolun çok başında olduğunu kaydeden Cem ‘’ Bizlerde büyük emeği olan Eyüp Hocama ,Kemal Hocama ve bana büyük destek olan Başkanım Bayram Akgül’e minnettarım.Milli takımdan sonra tıpkı Okan gibi antrenmanlarda çok çalışarak Turuncu Beyazlı formayı giymek istiyorum.Bu anlamda ailemden de büyük destek görüyorum’’şeklinde konuştu.