Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın direktifleri doğrultusunda, Seyhan İlçesi’nde yer alan 34’ü Futbol Kulübü olmak üzere farklı branşlardaki salon sporu kulüplerini de içeren yaklaşık 100 Amatör Spor Kulübüne maddi yardım yapılacak.  Pandemi nedeniyle ertelenen liglerin başlamasıyla da krampon, forma, antreman malzemesi,futbol topu,tekmelik ve kaleci eldiveni’ni içeren ayni yardımlar Amatör Kulüplerinin temsilcilerine teslim edilecek.

AKAY “AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİ DESTEKLEYECEĞİZ”

Amatör Spor Kulüplerinin büyük fedakarlık içinde ve zor şartlarda faaliyet gösterdiklerini bildiklerini aktaran Başkan Akay “Ülkemizin ve Dünya’nın içinde bulunduğu salgın nedeniyle şartlar daha da zorlaştı. Gelir anlamında Belediye olarak sıkıntı yaşasak da Amatör kulüplerimize bir nebze olsun katkı vermek bizi mutlu ediyor” dedi.  Başkan Akay şöyle konuştu;

“BAŞARI SİZDEN DESTEK BİZDEN”

“İlçemizdeki Amatör Kulüplerimize desteğimiz sürecek. Kulüp yöneticilerine önerim başarılı sporcular yetiştirmeleridir. Çünkü; Amatörlük olmadan, profesyonellik olmaz. Geleceğin başarılı sporcularının temelini hep birlikte atabiliriz. Bu nedenle de amatör spora, maddi ve manevi desteğimizi esirgememeliyiz. İlk etapta, Amatör futbol kulüplerimize, nakdi yardımı teslim edeceğiz. Liglerin başlangıç tarihinin belli olmasının ardından hemen malzeme desteğimizi aktaracağız. Başarılı kulüplerimizin, ilçemizi Türkiye şampiyonalarında temsili durumunda üzerimize düşen desteği de sağlayacağız. Başarı sizden, destek bizden.  Seyhan’daki tüm kulüplerin başkanı olarak başarılı kulüplerimizin hepsini destekleyeceğimizi söyleyebilirim. Bunun yanı sıra, salon sporlarında faaliyet gösteren kulüplerimize de nakdi destekte bulunacağız. Sporun, sporcunun her zaman yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz”