Deneyimli gazeteci-radyocu K. Yalçın Göl’ün Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı Radyo Pembe radyolar arasında farkını göstermeye devam ediyor..
Adana sporu ile ilgili tüm gelişmeler detaylarıyla konuşulurken, dinleyiciler  0552.719 09 49 WhatsApp hattına soru ve eleştirileri ileterek programa katıldılar..
Perşembe günleri saat 9:49’da yayınlanan sporun tüm detaylarıyla ele alındığı Kamil Yalçın Göl ile İsmet Tanlı’nın yer aldıkları  “SPOR EKSTRA” isimli program Radyo Pembe’de yine büyük ilgi gördü…

Merhum Başkan Ali Gülleri’den sonra ASKF’nin yönetim krizleri ve eleştirileri dikkate almayan bir tarz ile yönetilmesi sonucu sürekli kan kaybettiğini belirten ASGD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, ’’ASKF sadece futbol kulüplerinden oluşmuyor, tüm branşlara hizmet verilmesi gerekiyor. ASKF ’de ne yönetim ne de ekip ruhu diye bir şey var. Başkan tek başına kararlar alıyor ve uygulamalar yapıyor. Kendisini eleştirenleri de adeta düşman ilan ediyor. Şeffaf bir yönetim anlayışı kesinlikle yok. Sporu bir bütün olarak kucaklamayan ASKF yönetimi ciddi anlamda hayal kırıklığı yaratmıştır. Gelinen noktada başta Başkan Ahmet Bözan ile ASKF yönetimine spor camiasının güven ve desteği kaybolmuştur” diye konuştu..

ASGD TURNUVASI TEKRAR YAPILACAK

Yıllar önce geleneksel olarak yapılan ve büyük ilgi gören  Merhum Bekir Kara - ASGD Salon Futbol Turnuvası’nın tekrar Adana’da yapılacağını belirten ASGD Adana Şube Başkanı –Gazeteci Mustafa Boz, ’’Yılda bir kez yapılan ve dostluk ile beraberliğin üst düzeyde yaşandığı spor ve medya dünyasını bir araya getiren bu turnuva yeniden yapılacak. Dernek olarak spor ve sporcuya olan desteklerimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir ’’dedi.


Adana’nın sporda sesi olma yolunda programlarıyla iddialı olduğunu gösteren Radyo Pembe, bundan sonra K. Yalçın Göl ve ekibiyle çıtayı daha da yükseltmek istiyor.