Çoğunluk aranmaksızın gerçekleşen genel kurulda divan başkanlığını Ramazan Çimen yaptı. Yardımcılıklarını Metin Gözel ve Kadir Gül yaptı.


Başkan Mustafa Boz’un açış konuşmasının ardından saygı duruşunda bulunan hazirun hep birlikte İstiklal Marşı’nı okudu.
Daha sonra söz alan mevcut Başkan Mustafa Boz kısa bir konuşma yaparak, genel kurula katılımlarından dolayı misafir ve üyelere teşekkür etti.
Yönetim Kurulu üyesi Ali Boz; Faaliyet ve Denetim Kurulu raporlarını okudu. Divan Başkanı Ramazan Çimen; raporlar hakkında söz alan olmadığı için raporları oya sundu. Yapılan oylamada raporlar ibra edildi. Ardından gündemin seçimler maddesine geçildi. Başka liste olmadığı için Mustafa Boz başkanlığındaki liste üyelerin oylarına sunuldu. Yapılan oylamada Mustafa Boz başkanlığındaki liste oybirliğiyle seçildi. 


Seçimin ardından Başkan Boz verdikleri destek ve güvenden dolayı üyelere teşekkür etti ve önümüzdeki süreçte daha iyi faaliyetlere imza atmak, tesis sorununu çözmek ve ASGD’yi en iyi şekilde temsil edebilmek için çaba göstereceklerini dile getirdi.
Daha sonra gündeme dair söz alan Kenan Kutay, Şehmus Baysal ve Zafer Uçaklı, Kadir Gül ASGD Adana Şubesi’nin kısıtlı imkanlarla yaptığı hizmetlerin önemli olduğuna işaret ederek, ilk etapta kalıcı bir yer temini için çaba sarfedilmesini, kurum ve kuruluşlarla temasa geçilerek, bir an önce tesis sorununun çözülmesini istediler. Mustafa Boz başkanlığındaki yeni yönetimin başarılı olması için herkesin desteğine ihtiyaç duyulacağını belirterek, bu yöndeki girişimlerin desteklenmesi çağrısında bulunarak, yeni yönetime başarılar dilediler.


Oylama sonucu Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;
Mustafa BOZ (Başkan), Şahin ÖZER, Hamza GÜNGÖR, İsa EKİCİ ve Zeynep ORDU


Yedek üyeler ise şu isimlerden oluştu; Şeyda TURAÇLAR, Ramazan UÇUK, Adnan DİNİBÜTÜN, Hayrettin GÜNBEYİ ve Y.Savaş KÜRKLÜ

Denetim Kurulu’nda şu isimler yer aldı;
Ali BOZ (Başkan) Eda Şebnem Gözde Nur ARSLAN ve Faruk ÖZENSEL
Yedek üyeliğe ise;Süleyman CANBOLAT, Dursun ARTIK ve Ö.Fikret ÜCAL


Delegasyon Kurulu şu isimlerden oluştu;
Şahin ÖZER, İsmail BAŞKAN, İsa EKİCİ, Ali BOZ, Faruk ÖZENSEL, Zafer UÇAKLI ve Hamza GÜNGÖR
Yedek üyeliğe;Ömer DEMİR, Metin KURGUN, Ö.Fikret ÜCAL, Veli UÇUK, Hüseyin ARAT, Hamdi ŞÖLEN ve Şeyda TURAÇLAR

GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI
Genel kurulun ardından toplanan ASGD Adana Şube yeni yönetimi görev bölümü yaptı.
Mustafa Boz başkanlığındaki yeni yönetimde, Başkan Vekilliğine ŞAHİN ÖZER, 2.Başkanlığına HAMZA GÜNGÖR, Mali Sekreterliğe İSA EKİCİ ve Genel Sekreterliğe ZEYNEP ORDU getirildi.