ASKF Kenan Kutay Toplantı Salonunda yapılan toplantı sonrasında göreve başlayan İnce, “ Geçen dönem başkanlık görevinde bulunan Nurcihan İnanır'a teşekkür ederim. Yeni yönetim ile çoğulcu katılımı benimseyeceğiz. Sporla uğraşan tüm kadınlarımıza kapımız açık. Hizmet yolunda gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi. ASKF Başkanı Ahmet Bozan’da,yeni görevinde İnce ve yönetim kurulu’na başarı dileğinde bulunurken yapılan toplantıda gelecek günler ile ilgili yol haritası belirlendi. Çalışma prensipleri tartışıldı.

ASKF Başkanı Dr. Ahmet Bozan ise Kadınlarımızın sporun içinde sayılarının çoğalmasının önemine vurgu yaparak: Kadın elinin değdiği her yerde başarı vardır, özveri vardır, gurur vardır. İnşaallah daha güzel işlere bu ekip imza atacaktır. Önceki dönem başkanımız Nurcihaninanır'a ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz, yeni görev alan Başkanımız Elif İnce'ye ve ekip arkadaşlarına başarılar diliyoruz, dedi.

Elif İnce Kimdir 

1971 Osmaniye Düziçi doğumlu 1984 yılında Mehmet Özlü ihtisas spor kulübünde karateyle tanışmıştır. 75 kez milli sporcu olmuş Karate branşında Adana’ya bayanlarda ilk Türkiye 1.liğini getirmiştir. Ferdi ve açık siklet şampiyonalarında Türkiye 1.si olarak Adanamızı ve Türkiyemizi temsil etmiştir. Şuan da,5.dan 5.kademe teknik direktör olarak özel salonun da başarılı sporcular yetiştirmektedir.