ASKF başkanlığı yolunda emin adımlarla ilerleyen Ramazan Çimen, Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü’nü ziyaret ederek Başkan Ali Refah Keskin’e kendisinin ve ekibinin projelerini anlattı.

TENİS DAĞCILIK ADANA’NIN GURURU

Sporu bir bütün olarak kabul etmeyen anlayışın futbol dışındaki kulüpleri yıllardır hep unuttuğunu belirten Başkan Ali Refah Keskin,” Ülkemizin gurur kaynakları Çağla Büyükakçay ile İpek Soylu’yu Türk sporuna kazandıran kulübümüzü bugüne kadar ne ASKF ’den bir yönetici ziyaret etti, ne de bir ASKF yöneticisi herhangi bir organizasyonumuza geldi. Adana’mızın sesini yurt içinde ve yurtdışında başarıyla duyuran kulübümüzün ASKF’ye üye yapılmayışı üzüntü vericidir. 6 yıldır başkanlığını yaptığım kulübümüzün kapısını ilk kez Sayın Çimen çalarak bize ASKF konusunda görüşlerini açıklamıştır.
Yıllardır futbol dışındaki branşlara üvey evlat muamelesi gösteren bir anlayışı asla kabul etmiyoruz. Başkan adayı Ramazan Çimen’in düşünce ve projelerine hayranlıkla dinledik. Bizleri önemseyerek kulübümüzü ciddiye aldığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Kendisine başarılarak dileyerek başkanlık yolunda destek veriyoruz” dedi.