Ataşbak, Çukurova Demirspor Kulübü yöneticilerini makamında kabul ederek, kulüp çalışmaları hakkında bilgi aldı ve gençleri kötü alışkanlıklardan kurtardıkları ve spora yönlendirdikleri için teşekkür etti.

Amatör Spor Kulüpleri’nin faaliyetlerini kolaylaştırmak için projeler ürettiklerini ifade eden Ataşbak, ziyaret sırasında şunları kaydetti:

“Amatör kulüplerin sıkıntılarını kendi sorunumuz gibi görüyoruz. Merkez ve ilçelerde bulunan toplam 132 tesisin amatör spor kulüpleri tarafından en verimli kullanılması için gerekli kolaylığı gösteriyoruz. Amatörler, özellikle futbol maçlarını çim ve sentetik sahalarda oynamaktadırlar. Hatta bazı sahalara ışıklandırma yerleştirdik. Amatörler gece maçları bile yapıyorlar.  Çukurova Demirspor başarılı bir grafik çizerek Süper Amatör Ligi'ne yükselmesi önemli bir olaydır. Gençlere ve topluma spor yaptıran, aile bütçelerinden kulübe karşılıksız paralar harcayan, zaman ayıran, gönüllü olarak çaba gösteren yöneticiler benim gözümde birer kahramandırlar.”

-SICAK YAKLAŞIMA TEŞEKKÜR-

Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Ercan Kurgun ise Spor İl Müdürü Ataşbak’a sıcak yaklaşımından dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.  Kurgun, yeterli desteği görmeleri halinde hedeflerinin 3. Profesyonel  lige yükselmek olduğunu, bunu gerçekleştirecek güçlü yönetime sahip olduklarını ifade etti.

Ziyarette ikinci Başkan İzzettin Turgut, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Boz, Seçkin Gençler, Ahmet Cem Ertürk hazır bulundu.

Ayrıca, Kulüp Başkanı Kurgun, İl Müdürü Ataşbak’a çiçek armağan etti.