ATDSK’nın kuruluşunun 50’inci Yıldönümü nedeniyle düzenlenen geceye Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Ataşbak, Çukurova Genç İşadamları Derneği Başkanı ve Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Genel Başkan Vekili Ömer Faruk Sakarya, Çukurova GİAD Başkan Yardımcısı Hakan Burç, kulüp üyeleri ve misafirler katıldılar. Kulüp kurucularından Atila Binöz’ün kuruluş hikayesini anlattığı filmin izletilmesiyle başlayan gecenin açış konuşmasını yapan ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, Türkiye’ye ilkleri yaşatan Adanalı milli tenisçiler Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu’nun yetiştiği kulübün ilk kez başkanlığa getirildiğinde büyük hedeflerle yola çıktıklarını hatırlattı. 

KESKİN; AVRUPA’NIN EN BÜYÜĞÜ OLACAĞIZ 
Yaşanan süreçte ATDSK’nın Türkiye’nin 1 numaralı tenis kulübü olduğunu vurgulayan Keskin, “Biz 50’inci yıla üyelerimizin desteğiyle geldik, nice 50 yıllarda yine üyelerimizle birlikte büyüyeceğiz. ATDSK üyeleriyle güçlü. 4 yıl önce (Türkiye’nin en büyük kulübü olacağız) demiştik, üyelerimizin ve sponsorlarımızın da desteğiyle bunu başardık. Türk Tenisi adına büyük yatırımlar gerçekleştirdik. Yeni hedeflerimiz var. Şimdi yüzümüzü Avrupa’ya çevirdik. Avrupa’nın en büyüğü olmak için çalışmalara başladık. Büyük bir projeye adım atıyoruz. Hedefimiz Avrupa’nın en büyük tenis akademisini Adana’da kurmak. 50 yaşındaki kulübümüz, geçmişten bugüne, ulu önder Atatürk’ün emanet ettiği çocuklarımızı, gençlerimizi, her şeyden önce Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkan, laik, demokratik, zeki, çevik ve ahlaklı sporcular, tenisçiler olarak yetiştirmiştir, aynı ilkelerle ilelebet bunu sürdürecektir” dedi. Keskin, Adana Gençlik ve Spor Müdürü Abdülkadir Ataşbak’ın da Adana’da her türlü spor dalı için büyük kazanç olduğunu vurgulayarak, tenis dahil olmak üzere tüm branşlara verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. 

Açış konuşması sonrası Başkan Keskin’in seslendirdiği kulübün vizyonunu ve hedefini anlatan kısa film izletildi. Ardından kulübün kurucularından Atila Binöz ve Behçet Bölgen, geçen ay yaşamını yitiren geçmiş dönem başkanlarından Mustafa Akbenli anısına eşi ve çocuklarına, ayrıca geçmiş dönem başkanları Kadir Ateşok, Özgür Yağmur, Hilal Aksöz, İlker Güner, Ali Baş, halen kulüp başkanlığı görevini yürüten Ali Refah Keskin’e kulübe katkıları nedeniyle Teşekkür Plaketi verildi. ATDSK Başkanı Keskin, ‘Yılın Sponsoru’ Securitas’ın Çukurova Bölge Müdürü Cenk Bakırtel’e desteği nedeniyle Teşekkür Plaketi sundu. 18 Yaş Milli Takım Belirleme Müsabakalarında gösterdiği başarıyla milli takıma girerek Adana’nın gururu olan Emir Şendoğan’a Başarı Plaketi de, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Ataşbak tarafından verildi. Grup Mega Band’ın sahne aldığı gece, İzmir Marşı ve 10. Yıl Marşı’nın seslendirilmesiyle son buldu.