Atlas Tiger kulübü ile ilgili bilgiler de veren Genel Menajer Ayhan Arısoy, bünyelerinde 6 milli takım oyuncusu bulunduğunu ,belirtti. Arısoy, bayan Basketbolun Türkiye’de sevildiğini söylerken, biraz daha ilginin gösterilmesi gerektiğini kaydetti, “Kulüp olarak Adanalı gençlerimize şans veriyoruz. Bölgesel ligde mücadele ediyoruz. İstikbal vadeden oyuncularımız var. Her kesimin desteğini bekliyoruz” dedi.
Aynı zamanda U 16 bayan basketbol milli takım baş antrenörlüğü de yapan Atlas Tiger antrenörü Yusuf Arkadaş da,  kulüp olarak gençlere şans verdiklerini ve bu şansı sporcuların iyi kullanmaya çalıştığını belirtti, “Öncelikle başkanlığınızı kutluyoruz. TSYD Türkiye’nin önemli bir kurumu. Desteğinize ihtiyacımız var’ dedi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, ziyaretten dolayı memnunluğunu dile getirirken, Adana’da bayan basketbolunun her dönem büyük ilgi gördüğünü ve en kısa süre içinde süper ligde bir bayan basketbol kulübünün yer alması gerektiğini söyledi.