Adana Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu Adana Akdeniz Televizyonunda canlı olarak yayınlanan “Sürmanşet” programında Yüksel Evsen’in konuğu oldu.

BAŞKANA KİMSE SAYGISIZLIK YAPAMAZ

Adana Demirspor’u destekleyen gerçek taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Sezon ortasında hoca değişir genelde, yönetim değişmez ama biz geldik…Çünkü Demirspor sevgim bambaşkadır. Konu Adana Demirspor ise , muhalefet olmaması lazım. Sezon sonunu bekleyebilirlerdi. Sanki bu takıma zarar ben vermişim sanki bu takımı ben kurmuşum gibi üzerimize geldiler. Bu yaşananlar bize karşı yapılan bir saygısızlıktır. Adana Demirspor başkanına kimse saygısızlık yapamaz.

 

ADANA DEMİRSPOR’UN TEK GELİR KAYNAĞI BENİM

Bu sezon takımı ben kurmadım ve dolayısıyla gelen eleştirileri hak etmiyorum. Sahipsiz Adana Demirspor‘un bir geliri yok. Bizi her yerden kilitlemişler, Adana Demirspor’un benden başka bir geliri yok. 4 ay boyunca ben finansa ettim.

 

10 TRİLYONU O ZAMAN VEREBİLİRDİM

O zaman bu sözü verdim evet, o zaman sponsorlar hazırdı, yönetim ekibi hazırdı. Kongre olmasın diye neler neler yapmadılar. Önümüzü kestiler, sahte üyelerle donatmışlar kulübü. O gün gelseydim 10 Trilyon’umuz vardı ama biz gelmeyelim diye önümüzü tıkadılar. Kavga çıkardılar. O gün gelebilseydik 10 trilyonumuz hazırdı. Ama bu gelişimde ben böyle bir teminat verdim. Şimdi bana demesinler niye vermediler diye, bu soruyu benim önümü kesenlere , Mehmet Gökoğlu, Önder Serin ve Sahte üyelere sorulması lazım.

Tesislerin elektrik kesilmesi hakkında ise 3 Yıldır ödenmiyor. Elektrik borcu 240 bin TL idi , bu da 3 yıl demektir. Elektrik firması 3 yıldır kesilmeyen elektriği neden akşam saatinde neden kesiliyor? bunlarında araştırılması lazım. Ben bu oyunları görerek bilerek ödemedim elektrik borcunu… Bu sebepten dolayı gerçek Adana Demirspor taraftarları beni affetsin.

 

BEN KENDİ CEBİMDEN 3 TRİLYON PARA HARCADIM

Kulübün her yeri temlikli ve ben kendi cebimden 3 trilyon para harcadım ve bu kaynak tamamen benim kendi cebimden çıktı. 260 bin TL ‘de Emin Yumuşak tarafından verildi. Bu 3 Trilyon paraya ben temlik koymayacağım ama hibede etmeyeceğim. Bu zamana kadar hibe eden olursa bende hibe ederim ama kimsenin hibe ettiği yok. Ancak ben faiz almayacağım. Başkaları gibi faiz almayacağım. Kulübe haciz gönderenlerin kim olduğu konusuna açıklama getirmezken, 500 Bin TL’lik senet hacizle birlikte 700 Bin TL oldu” dedi.

Yüksel Evsen senedin kime ait olduğunu ısrarla sorması üzerine , Mehmet Gökoğlu yayına mesaj göndererek kısa açıklamalarda bulundu. Mehmet Gökoğlu hibe konusunda “Benim Adana Demirspor‘dan alacağımı hibe ederim, kendiside edebilir mi? diye mesaj gönderdi.

Selahattin Aydoğdu ise Mehmet Gökoğlu’nun bu sorusuna “Düşüneceğim, kendisine teşekkür ederim. Gerekirse yanına gidip teşekkür ederim” dedi.

Adana Demirspor’un aylık geliri 700 Bin TL’dir. Demirspor’un borcu olmasa bu 700 Bin TL ile geçinilir.

 BEN KİMSEYİ ÜCRETSİZ İZNE YOLLAMADIM

Adana Demirspor’da ben kimseyi ücretsiz izne göndermedim. Ben personelin parasını kendi dönemimde ödedim, kimse ödemedi demesin bunlar hep spekülasyondur. Sadece dediğim şu idi ; sezon arasıdır, tesislerde faaliyet yoktu, idari binaya gönderdim personeli. Ama kulüpte gereksiz personel var bunlarla ilgili çalışma yapıyorum.

Benim dönemimde futbolcuların tüm primlerini ödedim.Sadece Kahramanmaraş maçını geç ödedik hepsi bu. Futbolcuya çok para verdik. Hatamız bizim bu oldu. Futbolcu istedikçe istedi … Vermeyince de o futbolcu grubu kazan kaldırdı ve maça çıkmamakla tehdit ettiler…

Ben futbolculara kızgınım, beni tehdit ettiler… Ben onlara gebemi kalacağım. Altyapı hocalarına talimat verdim çıkmazlarsa altyapı ile maça çıkacağız dedim. Oyuncu 3 maç kalmış bana “Tüm maç başı ücretlerimizi verin” diyor… İyide futbolcu bize ne verdi?

ERCAN ALBAY İLE YOLA DEVAM ETMİYORUZ

Ercan Albay ile sezon bitti işimiz bitti. Bana inat Ercan Albay takımı 3 gün öncesinden Denizlispor maçına götürdü. Ercan Aslankeser Maraş maçından sonra beni arıyor “Başkan, futbolcular maç başı ödenmezse futbolcular maça çıkmayacak dedi” benden aldığı cevabı ise futbolculara “Başkan ödeme yapmayacak” şeklinde değiştirerek demiş. Halbuki ben çarşamba günü ödeyeceğimi söylemiştim. Bu resmen bana yapılan bir ihanettir.

Hatır transferleri bu kulübün belini büküyor. Transferin son günü 700 bin TL verip transfer edemezsin. 3 orta saha yerine 6 orta saha almak bu takıma zarar vermektir. PTT 1.liginde bir futbolcuya 900 bin TL veremezsin, eğer verirsen bu takım banko süper lige çıkması lazım. Bu transfer politikası yanlıştır. Ben Adana Demirspor‘da oynayacak oyuncunun iyi bir futbolcu olmasını istiyorum.

SOSYAL MEDYADA BENİ ELEŞTİRENLER OLUYOR

Beni Sosyal medyada eleştirenler oluyor. Beni eleştirenler benden avanta maaş alamayanlardır. Ben kimseye avanta vermedim vermemde. Benim gitmem için imza toplamaları büyük saygısızlık

SÖZLÜ BAŞKANIN TAKDİRİ

Adana Demirspor’un aldığı spor fonunu kaldırdığını açıklayan Hüsein Sözlü için ise “Sözlü Başkan’ın takdiridir , kendisine bırakıyorum. Destek verir veya vermez bişe diyemem” dedi.

ZONGULDAKSPOR İLE AÇILIŞ MAÇI YAPACAĞIZ

Soma yararına Zonguldakspor ile hazırlık maçı yapacağız ama tarih henüz belli değil.

 

ALBAY YANIT VERECEK

Başkan Selehattin Aydoğdu’nun iddialarının devamında Teknik direktör Ercan Albay, Ercan Aslankeser ile birlikte yanıt verecekler. Pazartesi günü Çukurova Televizyonunda 15.00’da canlı yayına çıkacak olan Ercan Albay ile Aslankeser, “Başkanın iddialarının doğru olmadığını herkes biliyor. Tüm futbolculara sorabilirsiniz. Çarşamba günü Çukurova televizyonunda 15.00’da canlı yanında tanıklarla beraber tüm her şeyi açıklayacağız.”dediler.