Her yıl, ülkemizde popüler olmuş futbolcuları anımsamak adına gerçekleştirilen, bu yıl da, Trabzonspor’un efsane oyuncularından Kadir Özcan adına düzenlenen “8.Atatürk Bahar Turnuvası” 17-21 Nisan tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi.

Yurt içinden ve yurt dışından 50’ye yakın Master/Veteran futbol takımının katılımıyla gerçekleştirilen turnuva 4 gün sürdü. Turnuvaya yurtiçinden katılan birçok takımın yanı sıra, yurt dışından da (Rusya, Kırgızistan, Almanya, Arnavutluk, Kıbrıs) gibi takımlar katıldı.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Adana Güneşi Veteran Futbol  Kulübü Başkanı Ramazan Çakır “Orta Anadolu Masterler Liginin tamamlanması ile birlikte, bu turnuva ile sezonu keyifli bir şekilde tamamlamış olduklarını belirterek,Adana Güneşi olarak büyük bir aile olduklarına vurgu yaptı. Çakır sözlerine şöyle devam etti “Böylesi turnuvalara, ailelerimiz ve çocuklarımızla birlikte katılıyoruz. Onlarla birlikte eğlenip, yarışmanın içerisine onları da katıyoruz. Aldığımız başarı, buraya gelen takımların içerisinde kalitemizin sonucudur”

BİR ARADA OLMAK KEYİF VERİCİ

Takım Kaptanı Kayhan İşgüzar ise “Bu sene çok çekişmeli ve keyifli bir turnuva yaşadıklarını, turnuvanın en zor grubunda yer aldıklarını, toplam altı maçta 5 galibiyet ve 1 yenilgi elde ettiklerini vurguladı. Final maçında Akçaabat Sebatspor’u 5-2 gibi farklı bir skorla yenerek, turnuvanın Bahar Kupası ayağında şampiyon olduklarına dikkati çeken İşgüzar, ayrıca turnuvanın en iyi golcüsü olarak seçilmesinin ve ödül almasının kendi adına ve takım adına mutluluk verici olduğuna değindi. İşgüzar son olarak “oluşturduğumuz, katılımcı ve yarışmacı bir grupla, sonucun keyfini çıkarıyoruz” dedi.

Turnuvada alınan skorlar ise şu şekilde;

Adana Güneşi: 5 – İzmir Güzelbahçe: 0

Adana Güneşi: 1 – Trabzon: 2

Adana Güneşi: 2 – Konya: 1

Adana Güneşi: 3 – Kıbrıs: 3

Adana Güneşi: 4 – Adıyaman: 0

Adana Güneşi: 5 – Akçaabat Sebat: 2