MARİO BALOTELLİ'DEN HENRY ONYEKURU'YA DAVET

Takımın başına Vincenzo Montella'yı getirdikten sonra müthiş bir çıkış yakalayan ve ilk 5'te yer alan Adana Demirspor, transfer çalışmalarına şimdiden başlamış durumda. Takımın İtalyan yıldızı Mario Balotelli de transfer için devreye girdi bile. Balotelli, Olympiakos forması giyen Henry Onyekuru'yu Adana Demirspor'a davet etti.

Yunan basınında yer alan habere göre; Mario Balotelli, Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir'in de transfer listesinde olan Onyekuru'yu Adana Demirspor'da oynamak için aradı. İtalyan yıldız, yetenekli kanat oyuncusunu takımlarında görmek için ikna turuna şimdiden başlamış durumda. Ancak Adana temsilcisinin transferde işi çok zor. Öyle ki İstanbul ekipleri, Onyekuru'yu kendi saflarına çekmek için kesenin ağrını açacak gibi duruyor. Nijeryalı oyuncunun da şampiyonluk favorilerinden birine gitmek istediği konuşuluyor.

YUNANİSTAN'DA TUTUNAMADI

Onyekuru, Yunan ekibinde bu sezon 27 karşılaşmaya çıkarken yalnızca 1 gol 1 asiste imza atabildi. Nijeryalı yıldız ligde oynadığı 14 maçta gole etki edemedi. Başarılı kanat oyuncu son dönemde ise kadroya dahi giremiyor.