İŞTE BEKİR ÇINAR'IN OLAY YARATACAK KONUŞMASININ TAM METNİ;

"Ligin 2. yarısına çok iyi bir başlangıç yapan rakibimiz Elazığspor ile Cumartesi günü saat 13.30’da çok önemli bir müsabakamız olacaktır. Bilet fiyatlarımız, daha önce açıkladığımız gibi, kale arkası 3, maraton 5, kapalı tribünler ise 7 liradır. Tüm taraftarlarımızı bu karşılaşmamıza davet edip, bizlere destek olmaya çağırıyoruz. Ayrıca bu sabah öğrendiğimiz bir duyum yaramızı daha da derinleştirdi. Elazığ Ticaret Odası Başkanlığı, temsilcileri Elazığspor’un Adana Demirsporumuzu yenmesi halinde üst düzeyde prim açıklayıp, deplasman giderlerini üstlendiğini açıklamıştır.

 Ben buradan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aytaç Durak’a seslenmek istiyorum. Belediye çalışanlarının cebinden kesilerek oluşturulan ve daha önceleri kulübümüze aktarılan 480 bin liralık spor fonunun tekrar kulübümüze hak ettiği ölçüde layığıyla verilmesini istiyoruz. Bu para hiç kimsenin cebinden çıkmıyor. Sadece işçilerin cebinden çıkıyor. Biz bu talebimizi Büyükşehir belediyesine resmi yazıyla da ilettik. Biz göreve geldiğimizden beri Büyükşehir belediyesinden 2’şer defa 150’şer  bin lira aldık. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonuna olan borcumuz ödendi. Bu borcun zaten bizim yönetimimizle hiçbir alakası yoktur. Spor fonundaki paranın kentimizdeki amatör takımlara verildiğini duyuyoruz. O zaman hangi takıma ne kadar verildiğinin birer birer açıklanmasını istiyoruz. Hangi amatör takım ne kadar para almış kamuoyuyla paylaşılmasını istiyoruz. Gönderdiğimiz resmi yazıya da hala cevap alamadık. Bundan sonra Adana Büyükşehir Belediyesi spor fonunun yakınen takipçisi olacağız. Sayın Aytaç Durak Adana Demirspor’a kırgın olduğunu söylüyor. Kendi dönemimizde Sayın Durak’a hiçbir saygısızlığımız olmadığı gibi, taraftarlarımız da en küçük bir küfür etmemiştir. Bizler kulübümüzün onursal başkanlığını da yapan başkanımız Durak’ın, danışmanlarınca yanlış yönlendirildiğini düşünüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aytaç Durak’ın bu sesimize kulak vermesini istiyoruz. Halkın cebinden, işçinin cebinden çıkan paranın kentimizin diğer takımıyla  eşit olarak dağıtılmasını istiyoruz. Bu para kimsenin cebinden çıkmıyor. Gizlilik içerisindeki spor fonunun detaylarıyla açıklanmasını bekliyoruz. Tekrar söylüyorum. Bu para hiç kimsenin cebinden çıkmıyor. Kimsenin cebindeki parayı da istemiyoruz. Biz bu fonun her zaman takipçisi olacağız. Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımla birlikte işlerimizi, aile hayatlarımızı risk edip çocuklarımızın rızkını kulübümüz için harcıyoruz. Harcamaya da sonuna kadar devam edeceğiz. Talep ettiğimiz ve hakkımız olan bu parayı bizler kulübümüzün ihtiyaçları için, futbolcularımız için, aylardır maaşlarınızı ödeyemediğimiz personelimiz için istiyoruz. Bekir Çınar yönetimleri, Adana Demirspor Kulübünün en dürüst yönetimleri arasında yer almaktadır. Eğer Sayın Durak bu sesimize kulak vermez ise hazırda bir de B planımız var. Yani 11 kişiden oluşan yönetim kurulumuz, sonuna kadar Adana Demirspor için harcamaya devam edecektir. Biz kimsenin cebinden çıkmayan parayla Adana Demirspor üzerinden şov yapılmasına imkan sağlamayacağız.

 Kredi kartı projemiz konusunda ise İş Bankasıyla görüştük.Mayıs ayı sonuna kadar 20 bin kişinin Maksimum karta ulaşılarak, kulübümüze  çok ciddi gelir sağlanacaktır. Bize kan lazımken, sadece kan istiyoruz. Saygılarımızla."