Samsunspor maçı geride kaldı. maçın berabere bitmesinin yanı sıra kötü futbol,  maçın sağnak yağmuar altında oynanması ve buna bağlı zeminin suyla kaplı olması olumsuz etkenlerdi. Ancak asıl olumsuz etken karşılaşmasının Manisa bölgesinden orta hakemi Koray Gençerler'di. Daha net bir tabirle Koray Gençerler, Demirspor katletti.

Geçtiğimiz cumartesi günü Manisaspor, Adanaspor'u yenerek liderliğe yükseldi. Dolayısıyla tüm gözler bu maça çevrildi. Daha önce ataması yapılan ve kafalarda soru işareti bırakan Manisa bölgesinden Koray Gençerler'in yönetimi merak ediliyordu. Karşılaşma başladığında ise korkulan başa geldi.

Adana Demirspor net penaltı pozisyonunu görmezlikten gelen, tüm takdir haklarını Samsunspor'dan yana kullanan ve Lawal'ın saha içinde deyim yerindeyse tekmelerle dövülmesine müsade eden Koray Gençerler, Brezilyalı Junıor'un saati sormasına ise sarı kartını çıkaran hakem, bu oyuncunun cezalı olmasını sağladı.

Camia Koray Gençerler'e ve buna paralel MHK'ye çok tepkili. Özellikle Demirspor maçlarına böylesi hakemleri gönderen MHK, verilen tüm emeğin boşa gitmesi için neredeyse ellerinden geleni öne sürüyor. Yönetim kurulu bu konuda çalışma başlattı. Futbol Federasyonuna konuyla ilgili yazı geçilecek.

--------------------------------------

Hoca çarşamba rapor verecek

Samsunspor beraberliğinin ardından Demirspor'da genel olarak üzüntü yaşandı. Teknik direktör Mustafa Uğur ise özel işleri nedeniyle Kayseri'ye giderken çarşamba günü Adana'ya gelecek.

Teknik direktör Mustafa Uğur, gidecek ve transfer istediği isimleri yönetim kuruluna bildirilecek. Alınan bilgiler arasında 4 transferin yapılacağı öğrenildi. Yönetim, rapor yönünde hareket edecek.

-------------------

29'un da çalışmalar başlıyor

 

Adana Demirspor'da ikinci yarıya hazırlık çalışmaları 29 Aralık tarihinde başlayacak. Aytaç Durak tesislerinde başlayacak çalışmalar öncesinde futbolculara 1 gün yılbaşı izni verilecek.

Yılbaşının ardından Antalya'ya gidecek olan Adana Demirspor burada bir çok hazırlık maçı yapacak.  Özellikle yeni transferlerin hepsinin bu maçları oynatılması hedefleniyor.

-------------------------------

Lawal gitti

Takımın Nijeryalı oyuncusu Lawal gitti. Afrika kupası maçları için Milli takımına katılacak olan Lawal, Adana'dan ayrıldı.  Bu oyuncu şimdiden transferin gözdesi durumunda.

Bir çok Süper Lig kulübü Adana Demirspor'un kapısını çalarken, son olarak da Samsunspor maçını Mersin İdman Yurdu temsilcileri de izlediler.  Şuan için Demirspor yönetimi Lawal'ın Afrikada'dan dönmesini bekliyor.

----------------------

En istikrarlısı; Özgür Öçal

PTT 1.liginde ilk yarı maçlarının bitmesinin devamında mavi lacivertlilerde en istikrarlı futbolcu sağ bek Özgür Öçal oldu.  Tecrübeli oyuncu 17 maçın tamamında forma giyerken tam 1435 dakika forma giydi.

Özgür Öçal'ı 15 maç ile Brezilyalı Junıor takip etti. Futbol yaşamı boyunca istikrarlı olduğunu dile getiren Özgür,"Dilerim sezon sonunda şampiyonluk istikrarını sürdürürüz."dedi.