Adanaspor Takım Kaptanı Bülent Bölükbaşı  oyundan çıkarken tribünlerden gelen fevri davranışların ardından böyle bir tepki verdiğini belirtti. Futbolcuların zaman zaman stres yaşayabileceğini belirten tecrübeli futbolcu’’ Taraftarlarımızın tepkileri normaldir.Fakat belirgin bir şekilde küfür edildiğinde bizlerde insan olarak sinirlerimize hakim olamıyoruz.Takım kazanamayınca bizlerde duygusallaşıyoruz.Tribünlerdeki taraftarımız tepkisini medeni bir şekilde gösterebilir.Fakat küfürler beni çok üzüyor.Taraftarlarımızdan özür dilerim’’dedi.

Eriş takımın başında…

Bu arada tedbirin kalkmasının ardından Teknik Direktör Levent Eriş takımla birlikte antrenmana çıktı.Yaklaşık 1 hafta aradan sonra takımının başında yer alan Eriş’in moralinin iyi olduğu gözlendi.Yüce Türk Adaletine sonsuz güvendiğini belirten Levent Eriş’’ Bir daha böyle olayları yaşamak istemiyorum.Şu 1 hafta benim adıma da zor geçti.Geçmişi tamamen unutarak Kartal maçına odaklandık.İlk yarıyı galibiyetle tamamlamak istiyoruz.Çalışmalarımızı bu yönde yapacağız’’şeklinde konuştu.

İzzet ve Adnan cezalı…
Zorlu Kartal maçı öncesinde cezalı oyuncularda Teknik Patron Levent Eriş’i kara kara düşündürüyor.4 sarı kart cezalısı olan İzzet ve Adnan Cumartesi günü takımdaki yerlerini alamayacak olan isimler. Sevindirici olay ise Mbilla’nın cezasının sona ermesi, oldu.