Adana Demirspor Muharrem Gülergin Altyapı Tesislerinde gerçekleştirilen anısına turnuva düzenlenen merhum Dr.Şenol Büyüköztürk’ün ağabeyi 21. Dönem Osmaniye Milletvekili Birol Büyüköztürk, TCDD 6.Bölge Müdürvekili Mustafa Çopur, Demiryol-iş Sendikası Adana Şube Başkanı Kemal Bahalı’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli ve demiryolları çalışanı katıldı.
6 takımlı eleme maçları sonucunda finale kalan “Mersin Depo” ile “Adana Gar ve Havzası” takımlarının mücadelesinde gülen taraf “Adana Gar ve Havzası” oldu.  Normal süresi 0-0 eşitlikle biten karşılaşmanın ardından seri penaltı atışlarında rakibine 5-4 lük üstünlük sağlayan “Adana Gar ve Havzası” turnuva şampiyonu oldu. 
 Turnuva sonrası açıklama yapan DEÇAD Genel Sekreteri Egemen Çevik; “Başkanımız merhum Dr.Şenol Büyüköztürk’ün ölümünün üzerinden bir yıl geçmesine karşın O’nun ölümünü hala kabullenemedik. O’nu her geçen gün daha çok özlüyoruz. Unutmadık, unutmayacağız da. Ölümünün birinci yıldönümü  nedeniyle bu turnuvayı düzenledik ve bunu geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz” dedi.