Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sertaç Durak Karaisalı/Kızıldağ yaylasında Türkiye'nin en büyük mahalli sportif etkinliğinde vatandaşla birlikteydi.  


Köyler Arası Futbol Turnuvasının 9.sunda büyük ilgi gören Başkanvekili Sertaç Durak, fair play içerisinde geçen turnuvanın dostlukları pekiştirdiğini kaydetti. Adana Büyükşehir Belediyesinin sponsor olduğu turnuvanın bölge halkını bir araya getirdiğini ve hemşehricilik ruhunu güçlendirdiğine dikkat çeken Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sertaç Durak şu görüşlere yer verdi;

"Bu yıl da Zeydan Karalar Başkanımızın destek ve talimatları ile turnuvaya daha fazla imkan ve olanak sağlamaya çalıştık.  Farklı köy ve mahallelerimizden gelerek bir arada olduk. Bir buçuk ayda 30'un üzerinde müsabaka izledik. Binlerce taraftar, 500 sporcu, onlarca antrenör bize doyumsuz zamanlar yaşattı. Heyecanlandık, sevindik, üzüldük ama her anında birbirimize olan bağlarımızı güçlendirdik.  Turnuvamızın yaylamıza, esnafımıza, gençlerimize olan katkılarını hepimiz çok iyi biliyoruz. Geçen yıl gerçekleştirilememesinin boşluğunu hepimiz hissettik. Yine sporun ve bu tip sportif etkinliklerin gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutması da ayrıca bizim için çok önemli. 

Bu nedenle Zeydan Karalar Başkanımızın talimatları ile Adana genelinde olduğu gibi burada da açtığımız yaz spor okulu ile 100'ün üzerinde çocuğumuza futbol eğitimi verdik ve vermeyede devam edeceğiz. Spor Şehri Adana'yı sizlerle birlikte inşa etmek ve şehrin her bölgesinde her vatandaşımızın spor yapma imkanını sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz.  Siz değerli hemşehrilerim;hayat nefes aldığımız kadardır.Malesef bu zamanda daha iyi anlıyoruz gerçek olan güzellikler İYİlikler paylaşıldıkca ve yaşadıkça anlaşılır ve çoğalır.  Sağlığımızın mutluluğunuzun bereketimizin ve birlik ruhunuzun artacağını temenni eder. Bu organizasyonda bizlerle birlikte emeği geçen, katkı koyan Karaisalılılar Derneğimize,Karaisalı Belediyemize,sponsorlarımıza her bir emekçimize teşekkür ediyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

Konuşmanın ardından Futbol turnuvasında dereceye girenlere ödülleri Başkanvekili Sertaç Durak tarafından verildi.