SPORDA ALTYAPI SONUÇ VERİYOR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın sporda altyapıya verdiği önemin meyveleri alınıyor. Çeşitli spor branşlarında altyapı çalışmalarını sürdüren Adana Büyükşehir Belediyespor Kulübü, sutopu ve basketbol dallarında milli takım hazırlık kamplarına sporcu göndermesinin yanı sıra, futbolda da geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye başladı. Adana Büyükşehir Belediyesi Yaz Kursları’ndan gelen ve Adana Büyükşehir Belediyespor’a yükselen 15 yaşındaki Kürşat Duran Şaş, Adana Demirspor Altyapı antrenörlerinin takibi ve seçmesi sonucu, Adana Demirspor altyapısına dahil oldu.

Adana Demirspor Akademi Direktörü Özgün Zengin ve U 15 Teknik Direktörü Ali Yılmaz, Adana Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Kadir Özdemir’i ziyaret ederek teşekkür etti.

ALTYAPIDA ÜRETMEYE DEVAM

Altyapıya verdikleri önemin meyvelerini toplamanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Kadir Özdemir, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın sporda altyapıya verdiği önemin gereklerini yerine getiriyoruz. Futbolda amatör yaş kategorisinde kesinlikle olmayacağız. Belediye takımlarının amatör takımlarla mücadele etmesini pek doğru bulmuyorum. İlk yılımızda Kürşat kardeşimiz Adana Demirspor altyapısına dahil oldu.  Kürşat’a başarılar diliyorum. Bu kardeşimize eğitim veren ve destek veren antrenör arkadaşlarımı da kutluyorum” dedi.