Bayan Futbolculara moral vermek amacıyla Adana Atlı Spor Kulübünde sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Çelikcan sporculara başarılar diledi. Kahvaltıya Kulüp Başkanı Metin Taylancı, Teknik Direktör Adnan Avcı, İkinci Başkanlar Ayfun Kaplan, Volkan Erten, Genel Kaptan Hikmet Uzel Altınbulat, Yüreğir Belediyesi Spor Direktörü Necip Erdoğan ve bayan sporcular katıldılar.

Adana’nın Süper Ligde tek temsilcisi olan Adana İdman Yurduna sahip çıkılması gerektiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ‘’ Gençlerimizin, çocuklarımızın zihinsel ve bedensel gelişimi için spor çok önemlidir. Çocuklarımızı bir spor dalına yönlendirirsek hem fiziksel gelişimine katkı sağlarız, hem de kötü alışkanlıklardan uzak tutarız. Ayrıca bunun yanında kurumların şehirlerin markalaşmasında da sportif faaliyetler çok önemli hale geldi. Lise ve Üniversite öğrencilerinden oluşan bayan futbol takımımız mütevazı bütçesi ve kısıtlı imkânlarla mücadelesini sürdürüyorlar. Bir futbol takımı olarak şehrimizin tanıtım elçileri olan bu kardeşlerimize hepimizin şükran borcu var. Onlara vereceğimiz destek kadınlarımıza, gençlerimize ve kentimize verilmiş olacaktır’’ şeklinde konuştu.

Adana İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Taylancı ise yaptığı açıklamada Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a bugüne kadar sağladığı katkılarından dolayı teşekkür etti. Sayın Çelikcan’ın imkânları ölçüsünde kendilerine her zaman destek olduğunu belirten Taylancı ‘Yüreğir Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Çelikcan spora-sporcuya her zaman destek olan bir belediye başkanımız. Bu anlamda bizlere de destek olmaya moral vermeye devam ediyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz.’dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan çocuklarıyla birlikte Adana İdman Yurdu Bayan Futbol Takımının maçını izledi, sporculara bundan sonraki maçlarında başarılar diledi.