Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, Adanaspor A Takımının kullandığı Osman Yereşen Tesisleri’nde kendisini ziyaret eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’den destek almayı başardı. Tesislerdeki bazı eksikliklerle ilgili not alan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Biz kulübümüzün başarısı için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Tadilat, temizlik, onarım, yenileme, ekipman, güvenlik, ne lazımsa temin edeceğiz. Adana’nın, halkın takımı olan Adanaspor’a yardım bizim boynumuzun borcudur” dedi.

ADANASPOR YETER Kİ SÜPER LİG’E ÇIKSIN

Çukurova Belediyesi’ne ait Osman Yereşen Tesisleri için Bayram Akgül’ün getirdiği “Mevcut binayı yıkıp yerini değiştirelim; böylece iki saha için alan açılır” önerisine Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de olumlu yaklaştı. Başkan Soner Çetin tesis yapma, Akgül ise Süper Lig’e çıkma sözü verdi. Akgül’e “Siz yeter ki önümüzdeki sezon Süper Lig’e çıkın, gerisini bana bırakın” diye seslendi. Akgül’den “Çıkacağız, söz” yanıtını alan Çetin bu kez, “Söz, biz de mevcut tesisi yıkıp arkaya alacağız ve iki saha birden kazandıracağız” diye konuştu.

“DEMİRSPOR DA BİZİM ADANASPOR DA”

Adanaspor Kulübü Başkanı Akgül’ün “Gelecek sezon Süper Lig’e çıkma iddiası” üzerine bir hayli keyiflendiği gözlenen Başkan Soner Çetin, Adana’nın takımlarını bir an önce Süper Lig’de görmek istediğini vurguladı. “Adana Demirspor da bizim, Adanaspor da bizim” diyen Çetin şöyle devam etti: Söz veriyorum; iki sahayı Adanaspor altyapısına tahsis edeceğim. Demirspor’a daha önce parasal yardımda bulunmuştuk. Bizim için her iki takım da bizim takımdır; çünkü Adana’nındır. Maçlara her iki takımın atkısıyla gitmem bunun göstergesidir.