Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sosyal belediyeciliğin gereklerini her anlamda yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, Hayır Çarşısı’nın bu anlayışın en önemli unsurlarından biri olduğunu söyledi. Başkan Çetin, Adana Rotary Kulübü Başkanı Kemal Attila, Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Mehmet Aytekin, Güney Rotary Kulübü Başkanı Fatma Akdoğan, Biz de Varız Destekleme Derneği Başkanı Esin Parlak, Seyhan Soroptimist Kulübü Başkanı Aysel Eyüpoğlu’na Hayır Çarşısına yaptıkları katkılardan dolayı plaket takdim ederek destekleri için teşekkür etti.

Başkan Soner Çetin “Sosyal belediyecilik anlayışına sahip bir kurum olarak vatandaşlarımızın her türlü sorununda yanında olmak zorundayız. Bu bilinçle oluşturduğumuz Hayır Çarşısı yıllardır amacına uygun olarak hizmet vermeyi sürdürüyor. Gerçekten ihtiyaç sahibi olan insanlarımıza ulaşıyor ve onlara elimizden geldiğince yardım elini uzatmaya çalışıyoruz. Biz bu uygulamada sadece köprü görevini yürütüyoruz. Asıl hayır sahipleri yardımsever vatandaşlarımızdır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Çukurova Belediyesi Hayır Çarşısı’nda, hayırsever vatandaşların bağışladıkları hiç kullanılmamış ya da kullanılabilecek durumdaki giysiler ihtiyaç sahipleriyle buluşturuluyor. İhtiyaç sahipleri ayakkabıdan giysiye birçok ihtiyacını bu çarşıdan karşılayabiliyor.