Mağlup olmalarına rağmen takımın kazanma hırsının kendilerini mutlu ettiğini belirten

Ceyhan Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Sedat Sözlü, ilk çeyreği ve devreyi önde götürmelerine karşın üçüncü çeyrekte oyuna istedikleri gibi başlayamamanın sıkıntısını yaşadıklarını söyledi.

Sözlü, Fenerbahçe’nin ligde henüz mağlubiyet almadığını anımsatarak, “Fenerbahçe karşısında ilk periyotta ve ikinci periyotta istediğimiz oyunu sahaya yansıtınca rakibimiz karşısında istediğimiz sonucu almakta zorlanmadık. Fakat üçüncü çeyrekte bir türlü istediğimiz oyunu sahaya yansıtamayınca sadece 4 sayı bulabildik. Dördüncü periyotta bulduğumuz sayılarla farkın açılmasına izin vermememize rağmen rakibimizi bir türlü yakalayamadık ve mağlup olduk” dedi.

Sözlü, “ligin güçlü ekiplerinden hatta şampiyonluk adayı olan Fenerbaçe’ye yenilmemiz bizleri üzmedi, aksine istediğimiz oyunu sahaya yansıttığımız zaman neler yapabileceğimizi gördük. Takıma verilen bir günlük izinin ardandan yeniden çalışmalara başlayacağız. Önümüzde TED Ankara Koleji karşılaşması var. Bu maçı alıp taraftarlarımıza kendimizi affettireceğiz. Sporcularımıza ve teknik ekibe güveniyoruz “ şeklinde konuştu.

Ceyhan Belediye, Cumartesi günü saat 14.00’de Ceyhan İlçe Spor Salonu’nda TED Ankara Koleji ile karşılaşacak.

Öte yandan Genel Menejer Fatih Yücel’in Teyzesi Hatice Ekeroğlu’nun vefatı nedeniyle teknik ekip ve sporcular taziye evine giderek Yücel’e başsağlığı diledi.