Son olarak İncirlikspor Kulübü Başkanı Cumali Irmak’ın oğlunun düğününe katılarak bu mutlu güne tanıklık eden Ramazan Çimen ertesi gün Adana Basketbol Kulübü’nün Başkanı Bayram Köroğlu’nun babasının cenaze töreni ile mevlidine katıldı.


HER ZAMAN  AMATÖRLERİN YANINDA

‘Güçlü amatör güçlü ASKF’ sloganı ile büyük projelerle yola çıktıklarını belirten Ramazan Çimen, “ASKF sadece spor karşılaşmalarından, kura çekimlerinden ibaret değil. Kulüplerimizin mutlu günlerinde olduğu gibi acılı günlerinde de onların acısını paylaşacağız. Tek isteğimiz Adana amatörünü hak ettiği noktaya taşımak. Bunun için göreve talibiz. Amatörden alan değil, veren olacağız ”diye konuştu.

RAMAZAN ÇİMEN ÖZLENEN BAŞKAN ADAYI

Mutlu günlerinin yanında acılı anlarında da yanlarında olarak ne kadar duyarlı ve vefalı olduğunu gösteren Ramazan Çimen’in ASKF ’yi yönetmesi gerektiğini belirten kulüp yetkilileri, “Onun gibi sosyal ve duyarlı bir spor adamını tanımaktan mutluluk duyuyoruz. Adana amatör sporu, amatör futbol, kulüplerin daha da gelişmesi için önemli projeler hazırlayan, amatör kulüpleri rahatlatacak tecrübeli bir isim olan Ramazan Çimen’e inanıyor ve sonuna kadar destek veriyoruz”  dediler.