Nacar gibi bir bürokratın Adana için bir değer olduğunu ve yıllardır sağlıkta ciddi anlamda çalışmalar yaptığını ve İl Sağlık Müdürü olarak atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Ramazan Çimen, şunları kaydetti: “Uzm. Dr. Halil Nacar, bulunduğu makamı sonuna kadar hak eden, görev aşkı üst düzeyde olan bir bürokrat arkadaşımızdır. Böylesine değerli bir bürokratı Adana İl Sağlık Müdürü olarak değerlendiren yetkililere teşekkür ediyorum. Nacar’ın göreve gelmesiyle birlikte Adana’da sağlık konusunda ciddi bir ivme yakalandı. İnanıyorum ki bundan sonra da kentimize uzun yıllar hizmet etmeye devam edecektir.”


Ramazan Çimen’in nazik ziyaretinden mutlu olduğunu vurgulayan Nacar, şunları söyledi:
“ ASKF Başkan Adayı değerli spor adamı Ramazan Çimen’e nazik ziyareti ve güzel dilekleri için çok teşekkür ediyorum. Kendisi de benim Adana’da birlikte spor ortamında olmaktan çok keyif aldığım değerli bir spor adamıdır. Adana gençliğinin kötü alışkanlıklardan kurtulup, spora yönlenmesi yolunda spora katkı koyan herkese destek veririz. Gençlerimizi spora yönlendirmek hepimizin görevi olmalıdır.”  

ASKF BAŞKAN ADAYI RAMAZAN ÇİMEN KİMDİR ? 

Sanayici İş insanı Ramazan Çimen 1966'da Adana'da doğdu. Evli 4 çocuk babası olan Ramazan Çimen, 2004-2014 yıllarında Küçük Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Başkanlığı yaptı. Çimen, spor yöneticiliğine 1993 yılında doğup büyüdüğü mahallesinin takımı olan Anadolu 19 Mayıs Spor Kulübü'nde Başkan Yardımcılığı görevini üstlenerek başladı. Amatör Spor yöneticilerinin yaşadığı sorunları yaşayarak deneyimleyen Ramazan Çimen bu görevini aktif olarak 2015 yılına kadar sürdürdü. 
2005 - 2017 yılları arasında Adana Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) yönetiminde çeşitli görevlerde bulunan Ramazan Çimen, ASKF yönetimindeyken 2007 yılında Türkiye'nin köklü kulüplerinden Adana Demirspor yönetiminde yer aldı.  Adana Demirspor’da Başkan Vekilliği, Başkan Yardımcılığı, Futbol Şube Sorumluluğu, Federasyon Yöneticiliği, Altyapı Yöneticiliği ve transfer komiteleri olmak üzere aralıklı olarak 7 sezon çeşitli görevlerde yer alan Çimen, 4 kez Play-Off finali oynayıp, bir kez de şampiyonluk sevinci yaşadı.