Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Beden Eğitimi Öğretmenliği üçüncü sınıf öğrencisi Nafia Kuş, Rusya’nın Chelyabinsk kentinde yapılan Taekwondo Dünya Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde ederek, 73 kiloda dünya üçüncüsü oldu.

Prof. Dr. Kibar: “Öğrencilerimize ve Sporcularımıza Desteğimiz Artarak Devam Edecek.”

Adana’nın gururu Nafia Kuş, ÇÜ BESYO Müdürü Prof. Dr. Sadi Kurdak, Müdür Yardımcısı Okutman Ercan Yeldan ile birlikte Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı makamında ziyaret etti. Şampiyon sporcuyu Rektörlük makamında kabul eden Prof. Dr. Mustafa Kibar, Çukurova Üniversiteli sporcuya başarılarının devamını diledi. Prof. Dr. Kibar, Üniversitelerinde böyle başarılı sporcular olduğu için gururlu ve mutlu olduklarını belirterek, “Bugüne kadar öğrencilerimize ve sporcularımıza nasıl destek olduysak, bundan sonrada desteklerimiz artarak sürecek.” dedi.

Şampiyondan Emeği Geçenlere Teşekkür…

12 yıldır taekwondo sporunu severek yaptığını belirten şampiyon sporcu da, bugüne kadar aldığı birçok uluslararası başarı ile Türkiye, Adana ve Çukurova Üniversitesi’nin adını dünyaya duyurmaktan büyük onur duyduğunu söyledi.

Dünya şampiyonasına hazırlanırken Çukurova Üniversitesi’nin sportif anlamda tüm imkânlarını sonuna kadar kullandığını belirten şampiyon sporcu Nafia Kuş, başarısında katkısı olan tüm hocalarına ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’a teşekkür etti.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.