Adana voleybolunun önde gelen kulüplerinden Çukurova Efes Spor Kulübü başkanlık yolunda emin adımlarla ilerleyen ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen’e tam destek verdiklerini açıkladı.
Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Adayı Ramazan Çimen, kulüplerden ve spor camiasından yoğun ilgi görüyor. Güler yüzü, sempatik tavırlarıyla herkesle çabucak kaynaşan Çimen, bu özelliğiyle ön plana çıkıyor. Ramazan Çimen, gittiği tüm kulüplerde “Başkan” gibi karşılanıyor..
Çukurova Efes Spor Kulübü Başkanı Miraç Zengel’i ziyaret eden ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen, burada Başkan Miraç Zengel’e kendisinin ve ekibinin projelerini anlattı.

RAMAZAN ÇİMEN AMATÖRLER İÇİN BÜYÜK ŞANS

Ramazan Çimen’in sevilen ve yıllardır sporun içerisinde olan bir isim olduğunu belirten Çukurova Efes Spor Kulübü Başkanı Miraç Zengel, “Yıllardır futbol dışındaki branşlara üvey evlat muamelesi gösteren bir anlayışı asla kabul etmiyoruz.
Gecesini gündüzüne katarak ekibiyle birlikte kulüpler ile diyaloğunu aralıksız sürdüren Ramazan Çimen bizlerin arzu ettiği başkandır. Kendisi bu zor günlerde bizlerin yanında olarak sorunlarımızı dinleyip, projelerini anlatarak gelecek adına hepimize umut vermiştir. Onun gibi spordan beklentisi olmayan, amatör spora yıllardır maddi-manevi desteklerde bulunan Ramazan Çimen’e destek veriyoruz” diye konuştu..