Futbolculardan kaleci Şener, iyi bir ivme yakaladıklarını belirtirken,"Bu ifademden kasıt, arkadalık ortamının çok iyi olması. Tabi Çankırı'yı yenerek yeniden galibiyet serisine başlamak istiyoruz. "dedi.
 
Adana Demirspor'da bir taraftan Çankırı maçı hazırlıkları sürürken diğer taraftan da kulübü maddi sıkıntıdan kurtarmanın çalışmaları sürüyor. takım halinde teknik direktör Durmuş Ali Çolak ve yardımcılarının yönetiminde Çankırı maçına hazırlanan takımda herhangi bir sıkıntı yok. Futbolcular büyük bir özveri ve hırsla Çankırı maçına hazırlanıyor.
Gelişmelerin parasal bölümünde ise Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Gökoğlu, yönetim olarak girişmelerin sürdüğünü dile getirdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Gökoğlu,"Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş, Halis Aslan ve Zihni başkanımıza teşekkür ediyoruz. Demirspor'a olan ilgileri ve destekleri bizleri mutlu ediyor. Eminim bundan sonraki süreç daha da netleşecektir. "dedi.
Yönetim kurulu olarak kendi aralarında da fikir alış verişinde bulunduklarını anlatan Mehmet Gökoğlu,"Biz yönetim kurulu olarak yaşadığımız tüm şansızlıklara rağmen Demirspor için mücadele veriyoruz. kendi özel işlerimizi artık bir kenara bırakıp Demirspor'un kaygısına düştük. Adana'dan da bu anlamda özellikle iş adamalarımızdan destek bekliyoruz. Bakın çalışmalarımızı gelip Valimiz denetliyor. Bu çok önemli. Her yönü ile şeffaf bir kulübüz."diye konuştu.
Çankırı maçına da değinen Gökoğlu,"Özellikle önümüzde oynayacağımız Çankırı maçı ve daha sonra Adıyamanspor karşılaşmasını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Saha koşullarının olumsuzluğunu biliyoruz. Ama bu saatten sonra mazeret üretecek değiliz. Devre arasına iki galibiyetle girersek bizim için muhteşem olacak. Oyuncularımız bunu başaracaktır."şeklinde konuştu.
------
Emre düz koşu yaptı; Sait idmana çıkmadı
Takımın önemli oyuncularından Emre Balcı, haftanın ilk idmanında olduğu gibi dün de düz koşu yaptı. Emre, hafta sonu oynanacak Çankırı maçında forma giyemeyecek.
Emre'nin yanı sıra sakatlığı süren Sati, dünkü idmana çıkamadı. Adalesinde yırtılma tespit edilen Sait de Çankırı maçında kadroya giremeyecek.
-----
Golcüler nihayet...
Demirspor golcülerine nihayet kavuşuyor. Önce Tayfun Özkan'ın iyileşip formasına kavuşması, ardından da Burhan Coşkun'un sakatlıktan kurtulup toplu çalışmalara katılması teknik heyeti sevindiriyor.
Tayfun ile Burhan, Demirspor'un başarısı için çok çalıştıklarını belirtirken,"Gollerimiz bundan sonra yeniden start alacak. Grupta zirve için mücadele vereceğiz."dediler.
----
Emre'nin yerine Raşit talip...
Bilindiği üzere teknik direktör Durmuş Ali Çolak, Alanya maçıyla başlayan üçlü ön libero sistemini devam ettirdi ve takımın başarılı olmasını sağladı. Üçlü ön liberoda Tayfun, İlhan ve Emre yeraldı.
Şimdilerde ise Emre'nin sakatlığı bu sistemde isim değişikliği yaşanmasını sağlayacak. Emre'nin yerine ise büyük ihtimalle Raşit, yer alacak. Raşit, idmanlardaki mücadelesiyle formayı istiyor.
----