Aytaç Durak Tesisleri’nde, kulüp yöneticilerinin katıldığı törende, Bayazit bir buçuk yıllığına sözleşmeye imza attı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Bayazit, büyük bir camiaya geldiğini belirtti. Futbol kariyerine Adana Demirspor’da başladığını ve antrenör olarak takıma geri dönmenin kendisi için gurur verici olduğunu kaydeden Bayazit, daha sonra şunları söyledi:

“Doğduğum camiaya, hem sporcu olarak hizmet ettiğim, hem de yardımcı antrenör olarak hizmet ettiğim camiaya teknik direktör olarak dönmek gurur verici bir olay. Ben bu şehrin sokaklarında büyümüş kardeşinizim.  Gönül olarak hiç kopmadım. En son şampiyon olduğumuz yıllardan beri çoğunuzla beraberiz. Camianın ne istediğini en iyi bilen insanlardan bir tanesiyim. Görev almak üzere buraya geldik. İşimizin kolay olduğunu söyleyemeyiz.”



“Camianın beklentilerini saha içerisini düzeltmemiz gerekiyor”

Son haftalarda yaşanan kötü sonuçların üstesinden gelmek istediğini anlatan Timuçin Bayazit, “Son haftalarda biraz sıkıntı söz konusu mutlaka bu durumun sonucunda değişiklikler oluyor ama böyle sorunların altından kalkmış bir camiadır burası. Ben inanıyorum ki seyircimizin de o kesilmeden devam eden desteğiyle hep beraber biz işleri yoluna sokup ondan sonraki projemizi hayata geçirmeye çalışacağız. Son beş haftada yaşananlar bir kriz ortamı yaratmış, bunu çözmemiz gerekiyor. Camianın beklentilerini saha içerisini düzeltmemiz gerekiyor. Elimden geldiğince her şeyi yapacağımız söylemek istiyorum” diye konuştu.

“Seve seve geldi buraya”

Adana Demirspor Basın Sözcüsü Casim Korkmaz ise, “Timuçin kardeşimiz bu camia içerisinde yetişen biridir. Kariyerinde Kayseri Erciyesspor’da da devam etmiştir ama sonra oradan istifa etmiştir. Yönetim Kurulu olarak onu düşündük kendisiyle konuştuk o da seve seve bu camiaya hizmet edeceğini söyledi. Geldi buraya” şeklinde konuştu.