Tolungüç, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, yeni ve genç bir takım olmalarına karşın iyi bir performans ortaya koyduklarını kaydetti.

Birbirinden güçlü takımların yer aldığı zor bir bir grupta olduklarını anlatan Tolungüç, 'Kentin beklentilerinin farkındayız. Buna cevap vermeye çalışıyoruz' dedi.

Tolungüç, takımdaki tüm Oyuncular arasında sıkı bir rekabet olduğunun altını çizerek, bu durumun kadro zenginliğinin göstergesi olduğunu söyledi.

Bu hafta Tokatspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Tolungüç, 'Sahamızda yapacağımız bu maçla galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Serinin ilk halkasını bu maçla başlatmak istiyoruz' şeklinde konuştu.

Tolungüç, takımda Ertan dışında sakat Oyuncu bulunmadığını belirterek, bu Oyuncunun da sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini bildirdi.

Tolungüç, bir soru üzerine, futbolcuların Mali konularla ilgili bir şikayeti olmadığını belirterek, 'Yönetim elinden geleni yapıyor. Parasal bir sorun şu an görünmüyor' dedi.