Adana Demirspor'da gözler Vali Hüseyin Avni Coş'a çevrildi. Sarıyer karşılaşması öncesinde makamında ziyaret ettiği Vali Coş'un olumlu tavrı ve destek verici ifadeleriyle mutlu olan Adana Demirspor'un mevcut yönetimi, Sarıyer maçının ardından yeniden gündeme Vali Coş'u aldı.
Bilindiği üzere Vali Hüseyin Avni Coş, Demirspor'a destek konusunda, " Sonuna kadar varım" ifadesini kullanırken, Demirsporlu yöneticilerin isteği üzerine Valilikten bir ismi yönetim kuruluna verebileceğini açıklamıştı. Demirsporlu yöneticilerin, "Yaptığımız çalışmaları daha yakından görmeniz açısından içimize sizlerin görevlendireceği birinin verilmesini talep ediyoruz." isteğini Vali Coş, olumlu karşılaşmıştı.
1-1 Biten Sarıyer karşılaşmasının devamında mevcut yönetim kurulu iyi futbolla sevinirken, maçın berabere bitmesine hayli üzüldü. Bu maç geride kalırken, yönetim kurulu Vali Hüseyin Avni Coş'un Demirspor yönetiminin çalışmalarını yakından takip edecek ismi vermesini bekliyor.
Bu konuda ziyaret sırasında Vali Coş, ya Vali yardımcılarından birini ya da Gençlik ve Spor İl Müdürünü görevlendirecek. Demirsporlu yöneticiler ise, "Demirspor'un geleceği adına adım atmamız gerekiyor. Sayın Valimize ılımlı yaklaşımından dolayı teşekkür ediyoruz. İçimize gelecek ismi de bekliyoruz. Bu anlamda çalışmalarımız daha da yoğunlaşacak."şeklinde konuştu.
-----
Çolak şaşırdı kaldı
 
1-1 Biten Sarıyer karşılaşmasının ardından konuşan Demirspor teknik direktörü Durmuş Ali Çolak,"Son iki maçımız şaka gibi. Biz oynuyoruz rakiplerimiz puan alıyor. Son oynadığımız Sarıyer maçında rakip bir kez geldi gol attılar. Sayısız golü atamadık."dedi.
Gelecek maçları düşünmek zorunda olduklarını anlatan Çolak,"Geriye dönüp bakmanın bir anlamı yok. Gideni geri getiremiyorsunuz. Artık gelecek maçlara bakacağız. Oyuncularımın mücadelesi çok iyiydi. Tek eksiğimiz gol kaçırmaktı. Eminim bu sorunu da çözeceğiz."dedi.
------
Kupa mesaisi
Adana Demirspor'da kupa mesaisi başladı. Çarşamba günü 18.00'da 5 Ocak Stadında oynanacak Elazığspor karşılaşmasının hazırlıkları dün başladı.
18.00'da yapılan idmana tüm oyuncular katıldılar. Teknik direktör Durmuş Ali Çolak, Elazığspor karşılaşmasında az forma şansı bulan oyuncularını oynatacak.
------
Başkan kahroldu
Rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'da bulunan Başkan Levent Özveren, Sarıyer maçının berabere sonuçlanmasıyla adeta kahroldu. Maçı dakika dakika telefonla öğrenen Başkan, maçın bitiminde üzüntüsünü dile getirdi.
Yakınlarını arayan Başkan Levent Özveren, "Şansızlık yaşıyoruz. Çok gol kaçırıyoruz. takımımız iyi gidiyor ama artık bunları da galibiyete dönüştürmemiz gerekiyor."dediği öğrenildi.
-----
Yine direkler
Denizli Belediye maçında iki topu direktön dönen mavi-lacivertlilerin Sarıyer maçında da bir topu direkte patladı. Bu sefer takımın golcüsü Tayfun'un son dakikalardaki topu direkten dönerken, dönen topu Erçağ, gol yapamadı.
Tayfun Özkan,"Bir şansızlıktır gidiyor. İnşallah şeytanın bacağını kıracağız. Arkadaşlarımla birlikte bu şansızlığımızı kıracağız. Bu arayı iyi değerlendirmek istiyoruz."diye konuştu.
----