Özellikle Gaziantep deplasmanında alınan galibiyet büyük yankı uyandırırken Demirspor adına yeni bir seri yakalama fırsatı doğdu. Demirspor Kartalspor'u yendiği takdirde iki önemli deplasmana çıkacak. İlki Tavşanlı, ikincisi ise Göztepe. Takım daha sonra ilk yarının son maçında Samsun'u ağırlayacak.
Takımın teknik patronu Mustafa Uğur, en önemli maçın en yakın maç olduğunu dile getirirken,"bizim için şuan başka takımları irdeleme veya düşünme gibi bir lüksümüz olamaz. Önceliğimizi Kartal maçına verdik. Bu maçla ilgili tüm planlarımızı yaptık. Rakibin durumunu biliyoruz. İyi oyuncuları var. Biz iyi oynarsak istediğimizi alırız."dedi.
Antep maçında alınan 3 puanın değerli olabilmesi için Kartal maçını kazanmaları geektiğinin altını çizen Uğur,"Yeni bir seri yapmak istiyoruz. Bu durum zaten bizim hedefimizi belirleyecektir. Her zaman söylediğim gibi lig sonuna kadar hedefimiz , bulunduğumuz yerden kurtulmak olacak. Bu nedenle oyuncularımla biraber dersimize iyi çalışıyoruz. "diye konuştu.

Bu arada  Takımda Kartal maçının son taktiksel idmanı dün yapıldı. Işıklar altında yapılan idman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Teknik direktör Mustafa Uğur, oyuncularına gerekli taktikleri verirken, yapılan taktik idmanını bir çok taraftar izledi.
Adana demirspor bugün tesislerde ter idmanı yaptıktan sonra yarın oynanacak olan maçın saatini beklemeye başlayacaklar. Bilindiği üzere Kartal karşılaşması pazartesi günü 20.00'da başlayacak.