Takım bugün sabah uçağı ile İstanbul'a buradan yine havayolu ile Kütahya'ya geçti. Yorucu yolculuğun ardından Demirspor, cumartesi son idmanını yapacak ve maç saatini bekleyecek.
Hüseyin Çimşir, takımın çıkışının süreceğine dikkat çekerken,"İyi bir hva yakaladığımızı düşünüyorum. Bununla beraber iyi neticeler alıyoruz. Sonucu mutlaka iyi olacaktır. Tavşanlı maçına çok ciddi bakıyoruz."dedi.


Teknik direktör Mustafa Uğur, Tavşanlı deplasman kafilesini 20 kişiden oluşturdu. Hafif sakatlıkların bulunduğu isimler nedeniyle kafile 20 isimden oluşurken, U 19 Milli takımdan sabah dönen kaleci Emre, kadroya alınmadı.
20 futbolcu şöyle:
Erman, Şener, Hüseyin, Ramazan, Junıor, Murat, Berat, Gökhan kaba, Burak Keskin, Erçağ Evirgen, Özgür, İrfan, Hasan Emre Balcı, Karim Alhassan, Kerecan, Samet, Berkay, Javid, Lawal ve Rıdvan.

Berat ile Gökhan şüpheli

Zorlu Tavşanlı maçı öncesinde iki şüpheli oyuncu var. Stoper Berat ile golcü oyuncu Gökhan Kaba. Her iki oyuncunun da durumları maç günü belli olacak. Teknik direktor Mustafa Uğur, Berat ile Gökhan’ı 20 kişilik kadroya aldı.

Berat’ın ayak bileğinden Gökhan’ın da kasığından sakatlığı var. Gökhan Kaba iki hafta takımdan uzak kaldığını belirtirken,”İnşallah Tavşanlı maçında takımdaki yerimi alırım. Tüm çabam bu yönde. “şeklinde konuştu.