Takım dün ter idmanını yaptıktan sonra maç saatini beklemeye başladı. 5 Ocak Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma 20.00’da başlayacak.
Takım kaptanı Erman Özgür, önemli bir maça çıkacaklarının altını çizerken,”Gaziantep deplasmanında 3puan aldık. Şimdi ise önemli bir rakiple oynayacağız. Kartalspor’u yenmek istiyoruz.”dedi.

Özgüç Türkalp yönetecek

Adana Demirspor-Kartalspor karşılaşmasını Ankara bölgesinden Özgüç Türkalp yönetecek. Yardımcılıklarını ise Erzurum bölgesinden Hakan Eygü ile İzmir bölgesinden İbrahim Bozbey yapacak.

Gökhan Kaba ile Yusuf yok…

Bugün oynanacak olan Kartalspor maçı öncesinde Demirspor’da iki eksik var. Bu oyunculardan Yusuf, bilindiği üzere aylardır sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kaldı. Yağ bağlarından ameliyat olan Yusuf, bugünkü maçta yine yok.
Diğer sakat oyuncu Gökhan Kaba da bugün yok. Antep maçında da takımdaki yerini alamayan Gökhan Kaba, Kartalspor maçını da tribünden izleyecek. Büyük ihtimalle bu oyuncu diğer maça hazır olacak.

 Web Tv yayınlıyor…

TRT uzun süredir Demirspor maçlarını Web tv’den veriyor. Bugün oynanacak olan Kartalspor maçını da TRT web tv’den canlı olarak yayınlayacak. Adana dışındaki taraftarlar yine bilgisayara hapsolacak.
 Hüseyin Çimşir, Antep maçıyla çıkış yaşayadıklarını anlatırken,”Kendim adına da bu böyle oldu. Bundan sonra da çıtayı aşağıya çekmek niyetinde değiliz. Takım halinde çok iyi durumdayız ve istikrar sağlayacağız.”diye konuştu.

Mustafa Uğur inanıyor

Takımın teknik direktörü Mustafa Uğur, talebelerine sonuna kadar inanıyor. Hafta içi çalışmalarının çok iyi geçtiğine dikkat çeken Mustafa Uğur,”Oyuncularım çok iyi çalıştılar. Kartalspor maçına hazırız.”dedi.
Forma rekabetinin üst seviyede olduğuna vurgu yapan Uğur,”Oluşturduğumuz forma rekabeti havası olumlu yansıma yaptı. Bunun karşılığını alıyoruz. Önce Antep macı. Şimdi de Kartalspor maçını eklemek istiyoruz. Taraftarlarımızdan yine destek bekliyoruz.”şeklinde açıklamada bulundu.