Başkan Levent Özveren'in rahatsızlanmasının ardından maddi anlamda da sıkıntı yaşamaya başlayan Demirspor yönetim kurulu, konuyu Vali Coş'a iletecek.
Vali Hüseyin Avni Coş'u makamında bugün 10.00'da ziyaret edecek olan Demirspor yönetim kurulu, yaşanan maddi sıkıntı konusunda Vali Coş'tan öneriler isteyecek. Demirspor yönetimi, "Şu an ligde fena gitmiyoruz. Seri galibiyetlerimize son maçta aldığımız yenilgiyse son verdik. Bundan sonra yeni başlangıç yapacağız. Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş ile fikir alışverişinde bulunacağız."şeklinde konuştu.
Yöneticiler ayrıca Vali Coş'u hafta sonu oynanacak olan Sarıyer karşılaşmasına davet edecekler. Demirsporlu taraftarlar ise,"Her Valimiz mutlaka yardım etmek istiyor. Ancak Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş, Adana'ya yeni geldi. Bu anlamda demirsporumuzun içinde bulunduğu durumu yakından tanıyacaktır. Bizlerin bir Adanalı olarak kendisinden beklentimiz Demirsporumuza yardımcı olmasıdır."diye konuştu.
-----
Çift kale yaptılar
Adana Demirspor dün Sarıyer maçının provasını yaptı. Kuzey Adanaspor ile yapılan çift kale maçını mavi-lacivertliler farklı kazandı. Genel olarak Demirsporlu oyuncuların istekli olduğu gözlemlendi.
Takımda Erçağ, Güney, Tayfun ve Soner golleri atarken, futbolcuların ortaalanda iyi pas yapıp dikine gitmeleri taraftarlar tarafından bol bol alkış aldı.
----

Yine direklere takıldılar
Denizli Belediye maçında  iki topu direkte patlayan mavi-lacivertlilerin dün yapılan çift kalede de dört topu direkten döndü. Soner, Erçağ, Güney ve Tayfun'un topları direkten dönerken oyuncuların bu pozisyonları telafi ettiler.
Takımın önemli oyuncularından Güney,"Bizim için kazanmak önemli. sarıyer maçı da böyle olacak. Yeni bir başlangıç adına Sarıyer'i yenmemiz gerekiyor. Planlarımız 3 puan üzerine."dedi.
----
Tayfun alışıyor
Dün yapılan çift kalede takımın golcüsü Tayfun Özkan, maçın genelinde forma giydi. Sakatlıktan kurtulan ve son iki maçta oyuna sonradan giren Tayfun Özkan, Kuzey Adana ile yapılan çift kalede kendisine göre oyunda çok kaldı.
Duvar paslarındaki başarısı, golü koklaması ve atması ile eski günlerine geri döndüğünün sinyalini veren Tayfun Özkan,"Hep beraber başaracağız. Gol attığımda daha da iyi olacağımı hissediyorum."dedi.
---

Metin Aktaş istekliydi
Son oynanan Denizli Belediyespor karşılaşmasında yediği iki hatalı golün ardından morali bozulan kaleci Metin Aktaş, hayli istekliydi. Takım arkadaşlarıyla sürekli konuşan Metin Aktaş'ın moralinin yerine geldiği de görüldü.
Metin Aktaş'ın yerine ikinci yarıda Şener oyuna dahil oldu. Kendisini çok iyi hissettiğini dile getiren Şener,"Rekabet ortamında şanslarımız eşit. Hocamız kime görev verirse o oynar. Ben hazırım."dedi.
-----
İlhan yedekte
Bu hafta kart cezalısı olması nedeniyle Sarıyer maçında forma giyemeyecek olan İlhan Aydoğdu, yedek kadroda forma giydi. İlhan'ın yerine ise büyük ihtimalle Erçağ forma giyecek.
Kart cezalısı olması nedeniyle üzgün olduğunu anlatan İlhan,"Takımdan uzak kalmak iyi değil. Ne kadar fazla katkı koyarız hep bunun hesabını yapıyoruz."diye konuştu.