Adana Demirspor’daki olumsuz gelişmeleri taraftar grupları büyük bir endişeyle takip ediyor. İlk olarak Şimşekler grubu, ardından Adana Demirsporlular Derneği açıklama yaparken son olarak 1940 Demirspor taraftarlar derneği 2.başkanı Yusuf Gaşti Demirspor’daki olumsuz gelişmelerle ilgili olarak yazılı açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

Öncelikle altını çizmeliyiz ki, Selahattin Aydoğdu yönetimine artık inanmıyoruz. Yönetime gelemeden önceki söylemleri, kongre günü söylemleri ve o dönemki dile getirdikleri ile yaptıkları hiç mi hiç örtüşmüyor. Selehattin Aydoğdu yönetim kurulu Demirspor camiasını ne yazık ki kandırmıştır. Bir başkan düşünün ki, asırlık Demirspor’un elektriği kesiliyor ve oralı bile olmuyor. Hangi ruh halidir, hangi umursamazlıktır ki başkanı olduğunuz kulübün elektriği uzun süredir kesik kalıyor.

Aydoğdu yönetimi artık Demirspor taraftarı kandıramaz çünkü onlara inanmıyoruz. Bundan sonra ne yapacakları bizi ilgilendirmez ama tek isteğimiz var bir an önce bırakıp gitmelerini istiyoruz. Çünkü Adana Demirspor sıkıntılı bir dönemde yine bu yönetimle devam ederse kesinlikle daha kötü günler yaşayacaktır. Buradan Büyükşehir belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye seslenmek istiyoruz, Adana Demirspor’u Süper lige taşımak istiyorsa kesinlikle inandırıcı bir yönetimle ve bu işi bilen insanlarla hareket etmelidir.

Bir de Ercan Albay ve ekibine yapılan olumsuzluklar var. Bizler Demirspor taraftarı olarak Ercan Albay ve ekibini çok seviyoruz. Sevmemizi de bir kenara bırakırsak Ercan Albay ve ekibi son derece başırılı olmuştur ve Demirspor’u kümede bırakmayı başarmışlardır. Bu durumda Aydoğdu yönetiminin başarılı teknik heyete sırt çevirmesi onların hakkını görmezden gelmesi, maaş vermeden çalıştırmaları hangi zihniyete sığar ki…Bizler Demirspor taraftarı olarak Aydoğdu yönetimine daha nasıl inanalım. Demirspor vefalı bir kulüptür, saygıyı bilen camiadır. Yapılan iyiliği hiç unutmaz ama Ercan Albay ve ekibine yapılan olumsuzluğu da hiç unutmayacaktır. Bu olumsuzluğu yapanda Selahattin Aydoğdu yönetimidir.

----------------------------------------------------------------------

Anlamsız yazılı açıklama!!!


Demirspor yönetim kurulu ne olduğu belirsiz bir yazılı açıklama yaptı. Anlamsız yazılı açıklama şöyle:

Tüm futbol severlerin takip ettiği üzere zor günler geçirdiğimiz 2013/2014 futbol sezonunu 43 puan ile 13. sırada tamamlamış bulunmaktayız. Tüm sezon boyunca bizden desteğini esirgemeyen Adana Demirspor' un büyük  taraftarına teşekkürü bir borç biliriz.

Kulübümüzün 2014/2015 futbol sezonunda da aynı zorlukları yaşamaması, hakettiği gerçek yer olan Spor Toto Süper Ligine  yükselmesi adına ciddi bir yapılanma sürecine girmesinin kaçınılmaz olduğu aşikardır. 20 yılı aşkın süredir yapılan mevcut uygulamalar, ekonomik yatırımlar ve takımımızın durumu göz önüne alındığında bu gerçek daha açık şekilde gün yüzüne çıkmaktadır.

Bu süreçte kulübümüzün sadece sportif olarak değil, kurumsal olarak da yapılandırılması, her alanda  profesyonellerce yönetilmesi, kısa ve uzun vadeli planlamalar yapılarak ivedilikle hakettiği başarıyı yakalaması hedeflenmektedir.

Mevcut olumsuzlukların futbol kamuoyu kadar bizlerde farkındayız. Ancak en zor gününde ciddi bir fedakarlık yaparak almış olduğumuz sorumluluğu iyi niyetimizle en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Adana Demirspor sadece Adana şehrinin değil tüm Türkiye'nin en önemli kulüplerinden birisidir. Bu yeniden yapılanma sürecinde, tüm spor sohbetlerinde Adana Demirspor' un gerçek yerinin Spor Toto Süper Lig olduğunu ifade eden ve kurumsallaşmaya çok önem veren yeni belediye başkanımız sayın Hüseyin Sözlü' nün hem şehrimiz hemde kulübümüz Demirspor adına büyük bir şans olduğunu düşünmekteyiz.

Bizden ve takımımızdan desteğini hiç  bir zaman esirgemeyen büyük taraftarımızın bu desteğinin hep sürmesini diliyor, en kısa sürede camiamız adına gerekli adımlar neler ise atılacağını tüm futbol kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.

8 Gün oldu elektrik kesik


Adana Demirspor yönetim kurulu kurumsallık adına yazılı açıklama yaparken, gelecek sezonla ilgili olarak planlar yapıldığını duyurmasına rağmen Aytaç Durak tesislerinin elektriği henüz gelmedi. Borcundan dolayı 8 gündür elektrik kesik.

Yönetim kurulunun öncelikle elektrik kesintisini ortadan kaldırması gerekiyor. 1940 yılında kurulan Adana Demirspor’un elektriğinin kesik olması camiada büyük üzüntüyle karşılanıyor. Bu konuda yönetim kurulu çok büyük eleştiri alıyor.



AYDOĞDU’DAN SAHTE TWİTTER AÇIKLAMASI

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydoğdu, kendi isminin kullanılarak sahte twitter hesapları açıldığını belirterek, taraftarların ve kamuoyunun bu hesaplardan yapılan açıklamaları dikkate almamasını istedi.

Kendisinin herhangi bir resmi twitter ve facebook hesabı bulunmadığını da dile getiren mavi-lacivertli kulüp başkanı Aydoğdu, “Bir süre önce, şahsım adına twitter hesapları açılarak çeşitli açıklamaların yapıldığını tespit ettik. Örnek verecek olursak “baskanaydodu” gibi. Benim hiçbir hesabım yoktur. Selahattin Aydoğu ismiyle açılan hesaplardan yapılan açıklamalara itibar edilmemesini istiyorum. Bu konuda gerekli yasal işlemlerin yapılması adına adli makamlara başvuruda bulunuldu. Kamuoyuna saygılarımla sunarım” dedi.