STAT: Dumlupınar

H
AKEMLER: Mustafa Aydın **, Uygar Bebek **, Ayhan Akgöz **

TKİ T
AVŞANLI:  Metin ***, Ferhat ***(Dk. 79 Özgür **), Murat ***, Bilal ***, Mesut ***, Emrah ***, Abdi  **(Dk. 56 Emre **), Oktay ***, Ümit **(Dk. 85 Faruk *), Osman ***, Hakan ***

A
DANA DEMİRSPOR:  Şener ***, Berat **(Dk. 74 Burak **), Lawal ?, Hüseyin * Çimşir, Özgür *, Erman *(Dk. 82 Samed ?), Erçağ *, İrfan ?(Dk. 75 Hüseyinov ?), Junior *, Alhassan **, Kerem **

G
OLDk. 71 Mesut (TKİ Tavşanlı Linyitspor)

S
ARI KARTLAR: 6 Mesut, Dk. 90 Metin (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk. 42 Lawal, Dk. 67 İrfan, Dk. 78 Alhassan (Adana Demirspor)

 

İki haftadır galibiyet serisi yapan Adana Demirspor, Tavşanlı karşısında tökezledi. Rakibi Tavşanlı Linyitspor karşısında çok kötü oynayan mavi lacivertliler Mesut'n golüne engel olamadı ve sahadan yenik ayrıldı.

İLK YARI
Demirspor ilk yarıda kontrollü oynadı. Klasik oyununun devamında rnakip kaleye zaman zaman inen mavi lacivertlilerde Erman Özgür 24. dakikada mutlak golü gerçekleştiremedi. İlk yarının bitimine saniyeler kala Hüseyin Çimşir'in yaklaşık 30 metereden sert şutu üst direğe çarpıp dışarı çıktı. Bu yarıda demirspor rakibe pozisyon vermedi ama kendisi de gol atamayınca ilk 45 dakika golsüz kapandı.

İKİNCİ YARI
Adana Demirspor bu yarıya daha istekli başladı. İkinci yarın hemen başlarında peş peşe pozisyonlar bulan mavi lacivertliler, Junıor, Erçağ ve Özgür ile pozisyonlardan yararlanamadı. Dakikalar ise 71'i gösterdiğinde Tavşanlı'nın golü geldi. Bu dakikada Mesut'un yayın üzerinden şutu savunmada Berat'a çarptı. Berat'a çarpan top kaleci Şener'i de yanıltıp ağlara gitti. demirspor'un gol atma çabaları sonuç vermeyince atılan gol maçın sonucu oldu.

-----------------

Lawal cezalı oldu

Tavşanlı maçının en kötüsü olan Lawal, gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü. Lawal, böylelikle önümüzdeki hafta sonu deplasmanda oynanacak Göztepe maçında takımdaki yerini alamayacak.

Lawal, Tavşanlı maçında hiç bir şekilde olumlu oynayamadı. Aksine siyahi oyuncu kaptırdığı toplarla kalesinde tehlike yaşanmasına neden oldu. Lawal, sürekli olarak tepki çekti.

-----------------------

Berat sakatlandı

1461 Trabzon maçında sakatlanan ve 1 hafta takımdan uzak kalan Berat, dünkü maçta da sakatlandı ve oyundan çıktı. Yenilen golde kendisine çarpan top kaleci Şener ile ayrı ayrı köşelere gittti.

Yerine Burak Keskin'e bırakan Berat, doktor kontrolünde sekerek yedek kulübesine geldi. Hafta içi çekilecek MR7ının sonucunda tedavisine başlanılacak.

--------------

Kütahyasporlular Demirspor'u destekledi

Maçtan bir gün önce ilan edildiği gibi Kütahyasporlu taraftarlar stada gelip Demirspor'u desteklediler. Bunla beraber Kütahyasporlu ve Tavşanlı taraftarları arasında maç öncesinde ve sonrasında tartışma çıktı.

tahyaspor taraftarı olduğu öğrenilen kişiler TKİ Tavşanlı Linyitspor taraftarını taşıyan otobüsleri Zafer Meydanı'ndan geçtiği esnada taşladı. Otobüsün camlarının kırılmasının ardından Abdurrahman Karaa Bulvarı üzerinde otobüslerden inen TKİ Tavşanlı Linyitspor taraftaları ile Kütahyaspor taraftarları arasında sözlü sataşma başladı. Ardından birbirlerine taş ve torpil atan taraftarları polis güçlükle yatıştırdı.
-------

Mustafa hoca üzgün

Teknik direktör Mustafa Uğur maçın ardından yaptığı açıklamada,"beklemediğim bir sonuçla karşılaştık.  tavşanlı karşısında mutlak galibiyet istiyordtuk ama bugün istediğimiz oyunu yansıtamadık."dedi.

Yine deplasmana çıkacaklarını hatırlatan Mustafa Uğur,"Artık bu maçı unutmamız gerekiyor. Örnümüzde yine deplasman ve Göztepe maçı var. Bu maçı düşünmemiz gerekiyor."diye konuştu.