Adana Demirspor’un Adana’nın markası olduğunu belirten Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü Halil Tüm, “Tarihi kulübümüzün içerisinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulabilmesi için kentimizdeki dinamiklere ihtiyacı var. Sayın Valim, sizlerin öncülüğünde bu dinamiklerin harekete geçmesini bekliyoruz” dedi.
  Yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, “Kulübümüzün sıkıntılar içerisinde bulunduğu süreçte yönetim oluşturup sahip çıktığınız sizleri kutluyorum. Camiayla da iftihar ediyoruz. Bu konuda düşüncelerimizi bir araya toplayıp, ortak havuzda birleştirelim. Kalıcı çözümler bulalım” şeklinde konuştu.
 Mavi-lacivertli kulübün yönetim kurulu Adana Valisi Coş’a ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, Pazar günü oynanacak olan Sarıyer maçına davet etti.
 Adana Demirspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Gökoğlu, Vali Hüseyin Avni Coş’a Demirspor rozeti hediye etti.

            ÇAPA  RESTURANT’TAN DEMİRSPOR’A BALIK ZİYAFETİ
 Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan Sarıyer maçının hazırlıklarını büyük bir titizlik içerisinde sürdüren mavi-lacivertli takıma Çapa Resturant işletmecisi Münir Tanak balık ziyafeti verdi. Başkan Vekili Bekir Sıtkı Özer, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Gökoğlu, Muhasip Üye Murat Türk, Yönetim Kurulu Üyesi Önder Serin ve teknik heyetin de hazır bulunduğu yemekte konuşan Münir Tanak takıma başarılar diledi.